Airbnb ve Klm Bir Uçaktan Lüks Otel Yaptı - Son Dakika
Teknoloji

Airbnb ve Klm Bir Uçaktan Lüks Otel Yaptı

Airbnb ve Klm Bir Uçaktan Lüks Otel Yaptı

Ünlü uluslararası ev kiralama web sitesi Airbnb ve havayolu firması KLM, beraberce bir yolcu uçağını lüks bir otele çevirdiler.

24.11.2014 11:50

Ünlü uluslararası ev kiralama web sitesi Airbnb ve havayolu firması KLM, beraberce bir yolcu uçağını lüks bir otele çevirdiler.

Daha önce okul otobüsünden nasıl bir mobil ev yapıldığını görmüştük, eski uçaklardan restoran yapanlar da oluyor ama otel yapanı ilk kez görüyoruz herhalde. Uluslararası ev ve daire kiralama sitesi Airbnb ve KLM firmasının bu ortak çalışması, uçakları sevenler için müthiş bir fırsat.

Hollanda'nın Amsterdam Schiphol Havaalanı'nda açılmış olan uçak otel aslında ancak iki çifti veya bir aileyi misafir edecek büyüklükte. 2 yatak odası, mutfağı, çalışma alanı, sinema salonu ve 8 tuvaleti bulunan uçak otel 4 kişi için uygun. Lüks ve şık bir otelin tüm şartlarını barındıran bu ilginç konseptin, uyulması gereken bazı kuralları var tabii:

Uçmak yasak.

Şişen yan acil durum kaydırağını kullanmak yasak.

Sigara içilmez işareti yanıyorken sigara içmek yasak.

Jet motorlarında ızgara yapmak yasak.

Alkol kullanmak yasak.

Uçağı kendi uçağınızmış gibi temiz kullanınız.

Lütfen çiçekleri sulayınız ve balıkları besleyiniz.

Uçak otelin açılışını kutlamak için Airbnb ve KLM bir de yarışma düzenlediler ve başvuranlardan üç kişi otelde ücretsiz konaklama şansına erişti. Bu ilginç otelin ne zaman normal müşteri kabul etmeye başlayacağı bilinmiyor.

The post Airbnb ve KLM Bir Uçaktan Lüks Otel Yaptı appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Airbnb ve Klm Bir Uçaktan Lüks Otel Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement