AK Parti Aday Adayı Orhan Aydın Müsiad'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aday Adayı Orhan Aydın Müsiad'ı Ziyaret Etti

AK Parti Aday Adayı Orhan Aydın Müsiad\'ı Ziyaret Etti

AK Parti Düzce milletvekili aday adayı Orhan Aydın, siyasi çalışmalar kapsamında MÜSİAD Düzce Şubesi’ni ziyaret etti.

05.03.2015 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Düzce milletvekili aday adayı Orhan Aydın, siyasi çalışmalar kapsamında MÜSİAD Düzce Şubesi'ni ziyaret etti.

MÜSİAD Başkanı İsmail Çakmak ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Aydın, sivil toplum kuruluşlarının demokratik bir toplumun önemli bir unsuru olduğunu ifade etti.

Milletvekili olduğu takdirde maaşını almayacağını ve hayır işleri için kullanacağını belirten Aydın, "Vekil olduğum takdirde teşkilatın çalışmalarının dışında halkın sorunlarını yerinde dinleyeceğim. 15 günde ya da ayda bir Düzce merkezde açacağım ofiste halkla birebir görüşmeler yaparak sorunları ilk ağızdan öğreneceğim" dedi.

Çocukların eğitimine ve sportif anlamda gelişmelerine destek olacağını belirten Aydın, "Çocuklarımıza, gençlerimize çok faydalı olacak spor kompleksleri yapılması için gayret göstereceğim" diye konuştu.

Düzce'nin kontrolsüz göç aldığını vurgulayan Orhan Aydın, bunun önüne geçilmesi gerektiğini ve kontrolsüz göçün önlenmesi için tedbirler alınması gerektiğini sözlerine ekledi.

MÜSİAD Başkanı İsmail Çakmak ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın'a siyasi çalışmalarında başarı dileklerini ifade ettiler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Aday Adayı Orhan Aydın Müsiad'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement