AK Parti Adıyaman Milletvekili Yetiş Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yetiş Açıklaması

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, kentin bütün sorunlarını takip etmeye çalıştıklarını bildirdi.

13.01.2012 13:40

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, kentin bütün sorunlarını takip etmeye çalıştıklarını bildirdi.

Yetiş, yaptığı yazılı açıklamada, kendilerine iletilen sorunların çözümü konusunda hemen harekete geçtiklerini, kamu imkanlarının Adıyaman'a hak ettiği ölçüde ulaşması için çalıştıklarını vurguladı.

Tut Belediyesi'nin çöp toplama aracına ihtiyacı olduğunu, Bölükyayla, Balkar, İnlice ve Suvarlı belde belediyelerinin de araç parklarının güçlendirilmesi gerektiğini ve bu çalışmalar için 99 bin 838 liralık ödenek çıkarıldığını, dile getiren Yetiş, şunları kaydetti:

"Bu beldelerimize de birer adet çöp toplama aracı alımı için gerekli olan ödeneğin tahsis edilmesini sağladık. Nüfus oranı kıstasına rağmen bu ödenekleri çıkarılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü nezdinde girişimlerimiz oldu. Taleplerimizin karşıladılar. 99 bin 838 lira temizlik araçlarının alımı için ilgili hesaba aktarılmıştır. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Böylece bu talepler ivedilikle değerlendirilerek çözüme kavuşturulmuş oldu. İlimizin bütün sorunlarını takip etmeye çalışıyoruz. Hemşehrilerimize de hayırlı olmasını diliyoruz."

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Adıyaman Milletvekili Yetiş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement