AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yavuz Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yavuz Açıklaması

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, "Bu yıl içinde ilçemize 5 okul kazandırmak için proje yaptık." dedi.

26.06.2016 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, "Bu yıl içinde ilçemize 5 okul kazandırmak için proje yaptık." dedi.

Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçeye yeni bir hastane kazandırılması için proje çalışmalarının başladığını söyledi.

Önümüzdeki yıl ilçede okullaşmanın sona ereceğini ve ikili öğretimden tekli öğretime geçileceğini ifade eden Yavuz, şöyle konuştu:

" Zonguldak'ta ikili eğitim yapan iki ilçeden biriyiz. Bu konuda Ereğli bizden biraz daha iyi ama en kötü durumda olan ilçe biziz. Şu anda yatılı İmam Hatip Lisesi ve Karşıyaka Mahallesi'nde anaokulu inşaatı devam ediyor. Bu yıl içinde ilçemize 5 okul kazandırmak için proje yaptık. Yatırım programı açıklanmadığı için şu an kaç tanesi yapılacak kesin bir şey söyleyemiyorum. Karşıyaka ve 690 Evler mevkisinde butik hastane yapılası için girişimlerimiz oldu. Önümüzdeki yıla ilçemize 2 butik hastane kazandırabiliriz. Mollabey köyüne ise 112 Acil Servis İstasyonu açılması için gerekli girişimlerde bulunduk. Bununla ilgi bir planlama var. Ayrıca Devlet Hastanesi ile ilgi bir çalışma var. Sağlık Bakanlığının internet sitesinde Alaplı Devlet Hastanesi proje çalışmasını görebilirsiniz. Eski hastanenin yanına yeni bir hastane yapılacak. Bütçesi ayrıldı. İnşallah en kısa süre içinde inşaat çalışmaları başlayacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yavuz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement