AK Parti, Bağış Kampanyasının Startını 23 Temmuz'da Verecek - Son Dakika
Yerel

AK Parti, Bağış Kampanyasının Startını 23 Temmuz'da Verecek

AK Parti, Bağış Kampanyasının Startını 23 Temmuz\'da Verecek

AK Parti Adıyaman Teşkilatı Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili bağış kampanyasının startını 23 Temmuz'da verecek.

21.07.2014 11:45  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Teşkilatı Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili bağış kampanyasının startını 23 Temmuz'da verecek.

AK Parti Adıyaman Başkanı İbrahim Halil Fırat, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı olarak ilçe ve belde teşkilatlarına yaptıkları ziyaretler ile il genelinde seçim çalışmalarını başlattıklarını belirtti.

Çalışmalar kapsamında il merkezinde STK ziyaretleri yaptıklarını dile getiren İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, seçim çalışmalarının halkın bağışlarıyla yürütüleceğini söyledi.

Fırat, 23 Temmuz tarihinde Adıyaman'da bağış kampanyasının startını vereceklerini belirterek, şu açıklamada bulundu:

"Bilindiği üzere; bu seçimlerde kampanya harcamaları, halkın bağışlarıyla finanse edilecektir. Bu nedenle her cumhurbaşkanı adayının açmış olduğu bağış hesapları mevcuttur. Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan' ın da bu amaçla açılan bağış hesabı mevcuttur. Ziraat Bankası Girişimci Ankara Şubesinde açılan hesaba yapılacak bağış miktarı 1 Türk Lirası ile 9 bin 82 Türk Lirası arasında olabilir. Bu bağış kampanyasında yapılacak bağışın miktarı kadar, bağışta bulunan kişi sayısının da çok önemli olduğunu halkımızın bilgisine sunmak istiyorum. Çünkü bağışçı sayısının fazla olması bir anlamda seçimin sonuçlarının da erken ilan edilmesi anlamına gelmektedir. Bu nedenle herkesin az veya çok demeden, gücü nispetinde bu kampanyaya destek vermesi çok önemlidir.

Bağış yapmak isteyenler Ziraat Bankası Girişimci Ankara Şubesi, Şube Kodu: 2533, Hesap No: 3302262 - 6009, IBAN No: TR04 0001 0025 3303 3022 6260 09 hesaba bağış yapabilirler.

Bağış kampanyasının startını 23 Temmuz Çarşamba günü Saat 13: 00 da Ziraat Bankası Bulvar Şubesinde geniş katılımlı bir şekilde başlatacak ve seçim gününe kadar devam ettireceğiz. Siyaset sahnesinde var olduğu günden beri, görev yaptığı her kademede icraatlarıyla ve duruşuyla halkımızın takdir ve hürmetine mazhar olan sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a gerek bağış kampanyasında, gerekse bu seçimde halkımızın büyük destek vereceğine inancımız tamdır. Bu anlamda tüm halkımızı hem bağış kampanyasına destek olmaya, hem de seçim çalışmalarımızda aktif görev almaya davet ediyorum.

İlk gençlik yıllarından beri siyasetin içinde olan sayın Başbakanımız, siyaset sahnesinde görev yaptığı her kademede, her görevde başarılarıyla, meydana getirdiği farkla halkın takdirini toplamıştır. Bunun neticesi olarak, halkın baskı ve talebi neticesinde hep daha büyük görevlere talip olmuş ve Allah' ın takdiri ve yardımıyla girdiği her seçimde, yüklendiği her görevde muvaffak olarak tüm İslam Aleminin hatta tüm dünyanın takdirini kazanmıştır. Dünya tarihi, gittiği her ülkede miting yapabilecek düzeyde bir sevgiye mazhar olan bir devlet başkanına tanıklık etmemiştir.

Bu nedenle inancımız tamdır ki, bu halk kendi içinden çıkan, her zaman mazlumun yanında olan zalimlere dik duran bu milletin adamını bu seçimlerde bugüne kadar gösterdiği en büyük destekle Cumhurbaşkanlığı makamına getirecektir. Böylelikle bugüne kadar masa başı siyaseti ile halka kendisini yönetecek Cumhurbaşkanını dayatan vesayetçi anlayışa da büyük bir ders verecektir." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti, Bağış Kampanyasının Startını 23 Temmuz'da Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement