AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Bartın'da bulunan özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerine yaptığı ziyarette, “Bartın’a havuz, şelale ve park yapmakla temel problemler sorunlar çözülemez. Yol problemi, su problemi, ırmak sorunu, kanalizasyon ve çöp sorunu yerinde sayıyor” dedi.

15.02.2014 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Bartın'da bulunan özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerine yaptığı ziyarette, "Bartın'a havuz, şelale ve park yapmakla temel problemler sorunlar çözülemez. Yol problemi, su problemi, ırmak sorunu, kanalizasyon ve çöp sorunu yerinde sayıyor" dedi.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay seçim çalışmaları çerçevesinde beraberinde AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu ve Belediye Meclis Üyesi adayı İlker Camcı'yla Bartın'da bulunan 3 özel eğitim ve rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.

Kalay ve beraberindekiler ilk önce, Değişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Burada öğretmenlerle bir süre sohbet eden Kalay, Bartın'ı vizyon sahibi yapacak projelerinin olduğunu söyledi. Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi öğretmenleri ise, Kalay'a Bartın'ın sorunları anlattı.

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkan adayı Kalay, "Bartın'ın biz sorunlarını biliyoruz. Bartın için 48 tane projemiz var. Bunların çoğu büyük projeler. Örnek verecek olursak, şehir trafiğini çözecek, battı çıktı projemiz var. Bartın'a yakışır bir şehir parkı projemiz var. Tarım İl Müdürlüğü bahçesinde bulunan fidanlık alanına, haklımızın her türlü sosyal aktivite yapabileceği, ailesiyle oturup stres atabileceği bir alan olacak. Bartın'ın da yakışacak. Yine Aladağ'a seyir terası yapma projemiz var. Aladağ'dan şehir parkına teleferik projemiz var. Bunun örneği Karadeniz bölgesindeki birçok ilde hayata geçirildi. Bartın'da su konusunda ciddi sorunlar yaşandığını görüyoruz. Bartın'da şuanda bir arıtma sistemi yok. Musluklarımızdan çamurlu su akıyor. İsale hattı çok eski dönemde yapılmış bir hattır. Çöplüğümüz İnkumu'nda ayrı bir sıkıntı. Bununla ilgili katı atıklar bertaraf sistemi gerekmektedir. Hava kirliğinin önlenmesi için doğalgazın hızlı bir şekilde dağıtılması lazımdır. Yol sorunu olarak Bartın artık bu çevre yolu içerisinde, çevre yolu özelliği kalmayan yol içerisinde sıkışmış bir vaziyettedir" dedi.

Başkan adayı Kalay daha sonra Bizimkiler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, ders yapan öğretmen ve öğrenciler bir süre sohbet etti. Rehabilitasyon sorumlusu Olcay Tekin ve öğretmeler bir süre sohbet eden Kalay Bartın'da il görüntüsü olmadığı söyleyerek, "Bartın'a havuz, şelale ve park yapmakla temel problemler sorunlar çözülemez. Yol problemi, su problemi, ırmak sorunu, kanalizasyon ve çöp sorunu yerinde sayıyor. Bartın'ın biz sorunlarını biliyoruz. Bartın için 48 tane projemiz var. Bunların çoğu büyük projeler. Bartın'ın dışarıya doğru büyütülmesi lazımdır. İl olarak Bartın tahmin ediyorum en çok çıkmaz sokakların olduğu illerden biridir. Bunlarında uygun şekilde yol ağına katılması lazım. Onun dışında Bartın'ı geliştirecek, vizyonunu değiştirecek projelerimiz var. Burada iktidar partisinden aday olmanın ayrı bir avantajları var. Bu vizyon meselesidir. Bartın'ın şimdiye kadar iktidar partisiyle birlikte çalıştığı çok kısa bir dönemde bile en büyük kazanım il olması olmuştur. Devam etmesi halinde daha büyük yatırımlar olacaktır" dedi.

Son olarak Başkan adayı Kalay ve beraberindeki heyet daha sonra Özel Doğanay Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek, burada bulunan öğretmenlerle sohbet etti. Kalay ayrıca Rehabilitasyon merkezinde bulunan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement