AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç: "Hedeflere Hızla İlerliyoruz" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç: "Hedeflere Hızla İlerliyoruz"

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç: "Hedeflere Hızla İlerliyoruz"

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine her zamankinden daha yakın olduklarını söyledi.

28.08.2015 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine her zamankinden daha yakın olduklarını söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Milletvekili Tunç mesajında, "Milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde ortaya koyduğu var olma iradesi, kahraman Mehmetçiğin cesaret ve fedakarlığı, tarih sahnesinden silinmek istenen aziz milletimizi 30 Ağustos 1922'de "büyük zafer"e ulaştırmıştır. İstiklal mücadelesini taçlandıran ve Misak-ı Milli hedefinin gerçekleştirilmesine yol açan bu zaferle, Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri atılmıştır. Sayıca kat kat üstün bir ordu karşısında kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, milletimizin birlik ve beraberliğinden, hürriyet ve istikbalinden asla vazgeçmeyeceğini bir kere daha bütün dünyaya göstermiştir. Milletimizin ortaya koyduğu bu yüksek ruh ve şuur, her zaman canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir" dedi.

Ülke olarak hedeflere daha yakın olduklarını anlatan Milletvekili Tunç şöyle devam etti:

"Bizler de imkansızlıklar içerisinde, büyük fedakarlıklarla kazanılan bu zaferin verdiği güç ve cesaretle, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi koruyarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Ne mutlu bizlere ki bugün bu hedeflerimize her zamankinden çok daha yakınız. Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümü olan 2023 yılına dair hedeflerimizi bir bir hayata geçirerek ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapacağız, güçlü toplum, ileri demokrasi ve lider ülke hedefimizi milletimizle birlikte gerçekleştirmekte kararlıyız. Bu inançla, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensupları ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum." - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç: 'Hedeflere Hızla İlerliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement