AK Parti Büyükşehir Başkan Adayı Karacan Esip'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Büyükşehir Başkan Adayı Karacan Esip'i Ziyaret Etti

AK Parti Büyükşehir Başkan Adayı Karacan Esip\'i Ziyaret Etti

Ak Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Karacan, kısa adı ESİP olan Eskişehir İlçeler Platformunu ziyaret etti.
ESİP'in dönem sözcüsü olması dolayısıyla Mihallıççıklılar Derneği (MİYAD) lokalinde gerçekleşen ziyarette,...

09.12.2013 10:58

Ak Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Karacan, kısa adı ESİP olan Eskişehir İlçeler Platformunu ziyaret etti.

ESİP'in dönem sözcüsü olması dolayısıyla Mihallıççıklılar Derneği (MİYAD) lokalinde gerçekleşen ziyarette, Başkan Adayı Harun Karacan, MİYAD Başkanı İsmail Can ve tüm ESİP üyesi dernek başkanları tarafından karşılandı.

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Karacan, burada yaptığı konuşmada, eski ticaret odası başkanı olması dolayısıyla Eskişehir ve ilçelerini yıllardır gezdiğini belirtti ve derneklerin toplumsal bir görev yaptığının altını çizdi. Derneklerin, gönüllü insanların özverili gayretleriyle ayakta durabildiğini belirten Karacan, belediye başkanı seçildiğinde tüm dernekleri bir çatı altında toplayacağını ve artık derneklerin kira ve yakıt gibi sorunlarının ortadan kalkacağını sözlerine ekledi.

ESİP Dönem Sözcüsü ve MİYAD Başkanı İsmail Can da Harun Karaca'nın ziyaretinden ESİP olarak hoşnut kaldıklarını belirterek başarılar diledi.

ESİP'e yapılan ziyaretde, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Nedime Fidan Dönertaş ve Ak Parti Eskişehir İl Teşkilatından bazı yöneticiler ile çok sayıda vatandaşta katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Büyükşehir Başkan Adayı Karacan Esip'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement