AK Parti Cihanbeyli Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Cihanbeyli Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Cihanbeyli Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde, AK Parti 42. Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

14.02.2015 16:21

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde, AK Parti 42. Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Cihanbeyli Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen programa Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti Cihanbeyli İlçe Koordinatörü Fatih Ceylan, AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Serdar Karaburun ve partililer katıldı.

Belediye'nin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "2014-2019 yılları arasında gerek performans gerek kurumsallaşma konusunda 28 taşra ilçe arasında birinciliğe talibiz. Ben ve ekibim ilçemize kalıcı eserler bırakmaya ve mührü vurmaya geldik. Sandıkta Başbakanımıza yakışır bir netice almamız gerekiyor. Belediye Meclis üyelerimle beraber sahada koşturarak ilçe olarak başbakanımızın her daim yanında olacağız" dedi.

AK Parti ailesinin tepeden tırnağa dava gönüllüsü olduğunun altını çizen AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Serdar Karaburun, "Genel seçimlere güçlü ve karalı bir şekilde çıkarak her geçen seçim yenilediğimiz oy oranımızı tekrar yenileyerek Başbakanımıza sahip çıkacağız" diye konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Kale'nin örnek hizmetler yaptığını ifade eden İlçe Koordinatörü Fatih Ceylan, "Belediye başkanımızın hizmetleri Konya'da karşılığını buluyor. Cihanbeyli hak ettiği hizmetleri belediye başkanımızın tecrübesiyle alacaktır" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Cihanbeyli Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement