AK Parti'de Kırsaçlı İsmi Ön Planda - Son Dakika
Güncel

AK Parti'de Kırsaçlı İsmi Ön Planda

AK Parti\'de Kırsaçlı İsmi Ön Planda

Diyarbakır'da oldukça sevilen ve saygı duyulan siyaset adamı Mehmet Ali Kırsaçlı ismi AK Parti'de milletvekilliği adaylığı için en ön sıralarda yer alıyor.

29.01.2015 00:21  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelde toplumda sevilen sayılan kişilerin aday olarak gösterildiği AK Parti Diyarbakır'da en çok dikkat çeken isimlerin başında İş adamı Mehmet Ali Kırsaçlı geliyor.

Bu güne kadar Ak Parti Diyarbakır İl ve ilçe teşkilatlarının tüm kademelerinde görev yapan son olarak İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Kırsaçlı, bu güne kadar binlerce kişinin partili olmasını da sağlayan isim olarak göze çarpıyor.

Ak Parti Diyarbakır İl ve ilçe teşkilatları içerisinde de çok sevilen ve ağabey olarak tanınan İş adamı Mehmet Ali Kırsaçlı, bireysel olarak ta ihtiyaç sahiplerine yaptıkları yardımlar ile biliniyor. Aile olarak ta hem kamu da hem de özelde kente büyük hizmetleri bulunan Kırsaçlı ailesinin önemli ismi olan Mehmet Ali Kırsaçlı, bölgeyi çok iyi bilmesi özellikle barış ve kardeşlik sürecine verdiği destek ile takdir topladı.

Parti içerisinde, gerek partililerin gerekse sevenlerinin aday olması için büyük baskı kurduğu Kırsaçlı'nın gelen yoğun talep ve istekleri geri çeviremeyeceği düşünülürken, Kırsaçlı'nın bu sıralar kapsamlı olarak barış ve kardeşlik sürecinin devam etmesi için projelere kafa yorduğu öğrenildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti'de Kırsaçlı İsmi Ön Planda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement