AK Parti'den Gercüş Çıkarması - Son Dakika
Politika

AK Parti'den Gercüş Çıkarması

AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin ve il yöneticileri Gercüş'te bir takım ziyaretlerde bulundu.

15.06.2014 18:29  Güncelleme: 08:42

AK parti il yönetimi Gercüş'e çıkartma yaptı. İlçe belediye başkanlarının da eşlik ettiği AK Parti heyeti ilçe teşkilatı ve halkla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkan Murat Güneştekin, gerçekleştirdikleri ziyaretin hem cumhurbaşkanlığı seçimi için hazırlık hem de yerel seçimler için bir teşekkür anlamına geldiğini belirterek,

'Hem 30 Mart yerel seçimleri için teşekkür hem de cumhurbaşkanlığı seçimi için istişarelerde bulunmak üzere Gercüşteyiz. AK Parti iktidarımız ve belediye başkanlığımız süresince Gercüş halkımıza en üstün hizmeti sunma gayretinde olduk, bundan sonra da halkımızın hizmetindeyiz. AK Parti ile Ağustos ayında bir büyük devrime daha şahit olacağız. Milletimiz cumhurbaşkanını kendisi seçecek. Bu ay bitmeden partimiz kendi adayını açıklayacak. Aday açıklanmadan önce her kesimden vatandaşımızın ve her birimden partilimizin görüşünden istifade ediliyor. Şuana kadar yapılan istişarelerin ortak paydası Sayın Başbakanımızın, tüm dünyaya örnek olan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması yönündedir' dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika AK Parti'den Gercüş Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement