Kuşadası Köprülü Kavşak Çalışmasında Sona Gelindi - Son Dakika
Yerel

Kuşadası Köprülü Kavşak Çalışmasında Sona Gelindi

Kuşadası Köprülü Kavşak Çalışmasında Sona Gelindi

AK Parti Kuşadası Başkanı Ali Kara, şehiriçi trafiği felç eden köprülü kavşak çalışmasının en geç nisan ayı sonuna kadar tamamlanacağını, söyledi.

04.01.2014 09:43  Güncelleme: 09:48

AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara, ilçede şehiriçi trafiği felç eden köprülü kavşak çalışmasının en geç nisan ayı sonuna kadar tamamlanacağını, trafik akışını sağlayacak yan yolların ise bir ay içerisinde açılacağını söyledi.

Müteahhit firma ile görüşüp bilgi aldıklarını açıklayan Ali Kara, turizm sezonu öncesinde açılacak yan yollardan trafik akışının normale döneceğinin müjdesini verdi.

Kuşadası'nda yapımı devam eden köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle ilçede şehiriçi trafik adeta felç olurken, AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Yapımı daha önce başlayan Kuşadası-Söke- Davutlar yol ayrımındaki köprülü kavşak çalışması ile özellikle yaz aylarında büyük sorun yaratan Kuşadası çevre yolu üzerindeki köprülü kavşak çalışmalarının en geç nisan ayı sonuna kadar tamamlanacağını açıklayan AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara, yan yolların bir ay içerisinde devreye gireceğini ve şehir merkezindeki trafiğin rahatlayacağını açıkladı.

Yeni Aydın yolu girişindeki köprülü kavşağın ayaklarının tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Ali Kara, "Ayakların yapımı bittikten sonra bir ay içerisinde köprünün yanımndaki yan yollar açılacak ve trafik akışı sağlanacak. Turizm sezonunun başlaması nedeniyle çevre yolunda kapanan ve ilçede trafiğin felç olmasına yol açan köprülü kavşağın en geç nisan ayı sonuna kadar tamamlanacağını öğrendik. Kavşağın tamamlanmasından sonra çevre yolunda yaşanan huni etkisi tamamen ortadan kalkacak " dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası Köprülü Kavşak Çalışmasında Sona Gelindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement