AK Parti'den Yaşlılara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Yaşlılara Ziyaret

AK Parti\'den Yaşlılara Ziyaret

Doğanşehir ilçesi AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları, ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ dolayısıyla Malatya Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, yaşlılarla sohbet etti.

25.03.2016 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğanşehir ilçesi AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları, 'Yaşlılara Saygı Haftası' dolayısıyla Malatya Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, yaşlılarla sohbet etti.

AK Parti Doğanşehir Kadın Kolları Başkanı Tülay Alagöz ve yönetimi ile Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Aktaş ve yönetimi, ilçede bulunan yaşlıları ziyaret ederek, onlara çeşitli hediyeler verdikten sonra, Malatya Huzurevini ziyaret etti. Huzurevinde kalan yaşlılarla sohbet eden üyeler, yaşlıların sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. Ziyaret sonrası açıklama yapan AK Parti Doğanşehir Kadın Kolları Başkanı Tülay Alagöz, "Yaşlılarımızı bir nebze de olsa mutlu edebildiysek ne mutlu. Aslında bizler için çok değerli olan büyüklerimizi daha sık ziyaret ederek, onları mutlu etmemiz gerekiyor. Bu güne özel değil her gün hatırlanmalılar. Bundan sonraki günlerde ziyaretlerimizi daha sık hale getireceğiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Yaşlılara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement