AK Parti Düzce İl Başkanı Keskin Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Düzce İl Başkanı Keskin Açıklaması

AK Parti Düzce İl Başkanı Keskin Açıklaması

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturmalarla ilgili, "Tamamen hukukun ve adaletin yürüttüğü bir çalışmadır.

26.09.2016 17:41

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturmalarla ilgili, "Tamamen hukukun ve adaletin yürüttüğü bir çalışmadır. Yapılan çalışmalarda bizim bir tasarrufta bulunmamız olamaz." dedi.

Keskin, İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturmalar kapsamında bazı iş adamları hakkında işlem yapıldığını söyledi.

Keskin, soruşturmalar kapsamında İl Başkanlığına bazı taleplerin geldiğini belirterek, "Yapılan bu hukuki işlemlerin hiçbirisini siyasi olarak bizim üstlenmemiz veya bizim yapmamız söz konusu değildir. Tamamen hukukun ve adaletin yürüttüğü bir çalışmadır. Yapılan çalışmalarda bizim bir tasarrufta bulunmamız olamaz." diye konuştu.

Kendilerinin siyaset adamı olarak halkın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda olduklarını kaydeden Keskin, "Bu süreç sıkıntılı geçiyor. Başbakanımız Binali Yıldırım'ın da söylediği gibi bazen eksiklikler ve hatalar olabilir ama bunlar süreç içerisinde düzeltilecektir. Bizim siyaset makamı olarak söyleyebileceğimiz konu, bu kadarla sınırlı olması gerekiyor. Bizimle alakalı konularda üzerimize düşeni yaparız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Düzce İl Başkanı Keskin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement