AK Parti Gediz Kadın Kolları Özgecan Cinayetini Lanetledi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gediz Kadın Kolları Özgecan Cinayetini Lanetledi

AK Parti Gediz Kadın Kolları Özgecan Cinayetini Lanetledi

AK Parti Gediz Kadın Kolları üyeleri, Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen Özgecan Aslan cinayetini lanetledi ve kınadı.

24.02.2015 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gediz Kadın Kolları üyeleri, Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen Özgecan Aslan cinayetini lanetledi ve kınadı.

Ak Parti Gediz Kadın Kolları Başkanı Şule Bilgili tarafından yapılan açıklama şu şekilde: "Kadına uzanan alçak eller, artık bu son olsun dedikçe hız kesmeden alçakça uzanmaya devam ediyor. Adını birçok kadın gibi ölümüyle öğrendiğimiz 20 yaşında hayalleri ve umutlarının baharında gencecik bir kız kardeşimizi daha kurban verdik. Neredeyse günü birlik ekranlarda ve gazete haberlerinde görmeye alıştığımız içimizi kahreden bir cinayetle daha karşı karşıyayız. Belki de tek bir suçu genç bir kız olan Özgecan, insan bile demeye dilimizin varmadığı bir psikopatın elleriyle katledildi. Nereden başlasak ne söylesek dilimiz tutuluyor, ellerimiz titriyor, gönlümüz acıyor, sözün bittiği anlardan daha birini yaşıyoruz.Toplumumuzun vicdanını derinden sarsan, insanlığın nereye gittiğini sorgulayacak kadar vahşi cinayeti lanetliyor kınıyoruz. Özgecan aslanın acısını yürekten hissediyoruz ailesine sabırlar diliyoruz. Kadına şiddet olaylarının son bulmasını canı gönülden istiyoruz. İnsan ve onun değerinin esas olduğu dinimizde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) Veda Hutbesinde 'Kadınlar Size Allah'ın Emanetidir' diyerek kadınların çok değerli bir emanet olduğunu emanete ihanet edilmemesi gerektiğini söylemiştir. Ak Parti olarak halkımızın ve özellikle kadınlarımızın hak ettiği yere gelebilmesi için elimizden gelen bütün gayreti sarf ettik hem mecliste hem hükümette hem de parti olarak. Sözlerimizi son verirken hiçbir meleğin kanadı kırılmasın, başka Özgecanlar ölmesin. Melekler ağlamasın." (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Gediz Kadın Kolları Özgecan Cinayetini Lanetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement