AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Heyelan Bölgesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Heyelan Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Heyelan Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük’te 2 Şubat’ta meydana gelen taşkından zarar gören Bostanbükü köyü ve Karabük-Kastamonu karayolunda incelemelerde bulundu.

13.02.2016 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük'te 2 Şubat'ta meydana gelen taşkından zarar gören Bostanbükü köyü ve Karabük- Kastamonu karayolunda incelemelerde bulundu.

Şahin, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, olay yaşandığında yurt dışında olduğunu, duyar duymaz da yetkililerden bilgi aldığını söyledi.

Yaşanan taşkın sonrası can kaybının olmadığını ve yıkılan köprü ve yolla ilgili Karayolları Bölge Müdürü ile görüştüğünü anlatan Şahin, "Bana 2 aya yakın bir süre öngördü. 'Burada bir ihaleye gerek yok. Bir müteahhit var onun yapacağı imalatla burayı bir an önce bitirmek istiyoruz' dedi. Buradan ayrıca ana su borusu geçiyor. Onunla ilgili sorun yaşıyoruz, o da biraz geciktirebilir. Takip ediyoruz, inşallah kısa süre yol eski haline gelir. Geçici yol biraz trafiği sıkıştırıyor" dedi.

Karabüklülere geçmiş olsun dileklerini de ileten Mehmet Ali Şahin, "Bir can kaybı olmamış ama bir vatandaşımızın hayvanları kayıp. Ama onları telafi ederiz. Valimiz AFAD'a yazı yazmış ben de takip edeceğim. Bu arkadaşlarımızın mağduriyetlerini ekonomik olarak gidermeye çalışacağız" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Heyelan Bölgesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement