AK Parti Grup Başkanvekili Kubat'tan Muhalefete : "Böyle Siyaset Yerin Dibine Batsın" - Son Dakika
Politika

AK Parti Grup Başkanvekili Kubat'tan Muhalefete : "Böyle Siyaset Yerin Dibine Batsın"

AK Parti Grup Başkanvekili Kubat\'tan Muhalefete : "Böyle Siyaset Yerin Dibine Batsın"

AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti İstanbul 3. bölge milletvekili adayı Mehmet Doğan Kubat, koalisyon görüşmelerinde muhalefetin tavrını eleştirerek, “Böyle siyaset yerin dibine batsın” dedi.

22.10.2015 22:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti İstanbul 3. bölge milletvekili adayı Mehmet Doğan Kubat, koalisyon görüşmelerinde muhalefetin tavrını eleştirerek, "Böyle siyaset yerin dibine batsın" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti İstanbul 3. bölge milletvekili adayı Mehmet Doğan Kubat ve AK Parti İstanbul 1. bölge milletvekili adayı Orhan Birdal, Güngören Cevizlik Tesisleri'nde Güngören'de oturan Erzincanlılarla bir araya geldiler. Kubat ve Birdal'ın yanı sıra geceye Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, AK Parti 3. Bölge SKM Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, EKEV Başkanı Sadık Ağca, Erzincan 24 Derneği Başkanı Bayram Kola, Tercan Derneği Başkanı Selahattin Beket, Kurukol Derneği Başkanı Said Yıldırım ve çok sayıda Erzincanlı katıldı.

Gecede konuşma yapan Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, "Yedi düvele karşı mücadele ediyoruz. Bu mücadeleden başarı ile çıkmamızın bir tek yolu Rabbimizin izni ve sizlerin desteği" dedi.

AK Parti İstanbul 1. bölge milletvekili adayı Orhan Birdal ise, "Bu seçim tam bir millet meselesi. Ülkemizin geleceğinin oylanacağı bir seçim. Bütün vatandaşlarımızın sandık başına gitmesi büyük önem arz ediyor. Ülkemizde huzurun, istikrarın, barışın, refahın devam etmesi tek partinin, Ak Parti'nin iktidar olması ile olur. Daha önceki seçimdeki gibi bir yol kazası yaşanmadan AK Parti tek başına iktidara gelecek" diye konuştu.

AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Doğan Kubat ise 2012 yılından sonra milletin kafasını bulandırmak için senaryo ve tuzakların kurulduğunu söyleyerek, "Hepsinin ortak amacı var ve bu senaryoyu yazan bir üst akıl var. Hepsinin amacı Türkiye'nin önünü kesmek. Biz Haziran seçimlerinden sonra muhalefet partilerine gittik. Türkiye zorlu bir süreçten geçiyor. Ateş çemberinin içinden geçiyoruz. 'Bir kova da siz dökün' dedik. 'Gelin geçici hükümet kuralım' dedik. AK Parti bu süreci yönetemesin diye gelmediler. Böyle siyaset yerin dibine batsın. Böyle siyaset olmaz. Ülke ateş çemberinden geçerken particilik yapmayı, küçük oy hesaplarıyla siyaset yapmayı gerçekten doğru bulmam. Onun için bu siyasi partilerin liderleri bizimle koalisyona yanaşmadılar. O siyasi partilere oy veren kardeşlerimize "biz milletle koalisyon yapacağız" diyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Grup Başkanvekili Kubat'tan Muhalefete : 'Böyle Siyaset Yerin Dibine Batsın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement