AK Parti Hendek İlçe Başkanlığı Haftalık Olağan Toplantısı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Hendek İlçe Başkanlığı Haftalık Olağan Toplantısı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Hendek İlçe Başkanlığının haftalık olağan toplantısında teşkilat üyeleriyle buluştu.

27.01.2016 14:14

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Hendek İlçe Başkanlığının haftalık olağan toplantısında teşkilat üyeleriyle buluştu. Hendek ilçe teşkilatı üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda konuşan Toçoğlu, her şartta davalarının ilkelerine bağlı kalacaklarını, AK Partili olmaya yakışan şeyin, ilkelere bağlı kalmak olduğunu söyledi.

Toçoğlu, son 1,5 yılda 4 seçim geçirmiş, bu seçimlerden alnının akıyla çıkmış teşkilatlara sahip olduklarını ifade ederek, "Kurmaylarımızla bir araya geldiğimiz toplantılarda şunun altını sıklıkla çiziyoruz, biz 7 Haziran seçim sonuçlarını baz almalıyız. 7 Haziran bizim için oturup düşünmeye ve silkelenmeye sebep olan bir seçim oldu. Sakarya olarak çıtayı yukarılara çıkardık. Artık bu çıtayı düşürmemek için aynı gayret ve samimiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Başkan Toçoğlu, geldikleri noktada oyları yüzde 70'lere dayandırdıklarını, bunun çalışma ve hizmet aşkını daha da kamçılaması gerektiğini vurguladı. Sorunların beraberce aşılacağına dikkati çeken Toçoğlu, şöyle konuştu:

"Hizmet konusunda şüpheniz olmasın. Elimizden gelenin fazlasını ortaya koymaya çalışıyoruz. Altyapı ve üst yapıda çok ciddi yatırımları hayata geçirdik. Planladığımız yeni projeler de var. 16 ilçemiz için ne gerekiyorsa bir bir hemşehrilerimizin kullanımına sunuyoruz. Güzel bir buluşma oldu. Sizlerle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduk. Allah çalışmalarınızı daha da bereketlendirsin."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Hendek İlçe Başkanlığı Haftalık Olağan Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement