AK Parti Heyeti Tut İlçe Teşkilatıyla Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Heyeti Tut İlçe Teşkilatıyla Bayramlaştı

AK Parti Heyeti Tut İlçe Teşkilatıyla Bayramlaştı

AK Parti Milletvekilleri ve teşkilat yöneticileri, Tut ilçesine giderek burada hem partililer hem de vatandaşlarla bayramlaştılar.

27.09.2015 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekilleri ve teşkilat yöneticileri, Tut ilçesine giderek burada hem partililer hem de vatandaşlarla bayramlaştılar.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat ve Milletvekili adayı Yakup Taş, İl Başkanı Seyfettin Bilen, İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan ile birlikte Tut ilçesine bayram ziyareti gerçekleştirdiler.

Vatandaşlar ile tek tek bayramlaşan AK Parti heyeti daha sonra parti binasında partililerle bir araya gelerek, bayramlaştı.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin yapıcı siyaseti karşısında muhalefetin tutumundan bahsederek, 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çekti.

Aydın, 1 Kasım seçimlerinde teşkilatın tüm kademelerinin en iyi şekilde çalışması ve yeniden tek başına iktidar olmalarının ülke menfaati için önemli olduğunu ifade etti.

Milletvekili adayı Yakup Taş ise, 7 Haziran seçimlerinin ardından yaşanan gelişmelere değinerek, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin yeniden tek başına iktidar olmasının çok önemli olduğunu aktardı.

İl Başkanı Seyfettin Bilen ise, bayramlaşma ziyareti için geldikleri Tut ilçesindeki sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ederek, Adıyaman'daki siyasi durumu anlattı.

Tut İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ise, milletvekillerini ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Milletvekilleri Tut ilçesinden sonra Çelikhan ilçesine geçti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Heyeti Tut İlçe Teşkilatıyla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement