AK Parti Iğdır Teşkilatı, Halfeli'de Miting Yaptı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Iğdır Teşkilatı, Halfeli'de Miting Yaptı

AK Parti Iğdır Teşkilatı, Halfeli beldesinde miting düzenledi.

17.03.2014 13:26  Güncelleme: 13:33

AK Parti Iğdır Teşkilatı, Halfeli Beldesinde miting düzenlendi.

Halfeli Beldesi Belediye Başkan Adayı Reşat Başkara, meydanda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, beldenin çok sorunu olduğunu, bunları çözmek için yola çıktıklarını söyledi.

Belde de altyapı ve su sorunu bulunduğunu anlatan Başkara, "Beldemizin çok önemli eksikleri var. Mevcut belediye başkanı hizmet etmekte çok geri kalmış durumda. Biz bireysel değil herkese eşit davranıp milletimizin hak ettiği hizmeti ayaklarına götüreceğiz" dedi.

Daha önce belde de iki dönem başkanlık yaptığını anımsatan Başkara, beldeye yeniden hizmet etmek istediğini belirterek, bu konuda belde sakinlerinden destek istedi.

Bu sorunların bitirilmesi, beldenin rahata kavuşması için iktidar partisinin başkan adayına şans vermesi gerektiğini vurgulayan Başkara, şunları kaydetti:

"İlçemizde sağlık ocakları eksik, gençlerimiz için spor kompleksleri yok. Biz bu sorunların hepsine çözüm getireceğiz. Bu konuda herkese söz veriyorum. Su sorununu Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sayesinde Ünlendi Barajı Projesi ile çözeğiz, ihalesi bitirildi. Bu önemli çalışma sayesinde Iğdır ili ve beldemizin su sorunu çözülecek. Beldemizde 120 bin küçük baş hayvan mevcut bu hayvanların suya ihtiyacı var. Tarım alanında istediğimiz yerde değiliz. Bu konuda gerekli çalışmalarımız var. Önemli projelerimiz var. Bunların hepsini gerçekleştireceğiz."

Başkara, en önemli çalışmasının beldeyi ilçe yapmak olduğunu kaydetti.

AK Parti Iğdır İl Başkanı Abdulcabbar Baştemur ise beldenin ilçe olması için gerekli destekleri vereceklerini belirterek, bu konuda vatandaşlardan adayları için oy istedi.

Mitinge çok sayıda vatandaş katıldı. - Iğdır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Iğdır Teşkilatı, Halfeli'de Miting Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement