AK Parti İl Başkanı: Mersin Büyükşehir Kurtlar Vadisi'ne Döndü - Son Dakika
Güncel

AK Parti İl Başkanı: Mersin Büyükşehir Kurtlar Vadisi'ne Döndü

AK Parti İl Başkanı: Mersin Büyükşehir Kurtlar Vadisi\'ne Döndü

Mersin AK Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar, Mersin Büyükşehir Belediyesi yönetimini eleştirerek, "Belediye Kurtlar Vadisi'ne döndü.

11.05.2015 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin AK Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar, Mersin Büyükşehir Belediyesi yönetimini eleştirerek, "Belediye Kurtlar Vadisi'ne döndü. Her gün ya biri diğerini bıçaklıyor ya da biri diğerini vuruyor. Mersin halkı Büyükşehir'den mafyacılık, kavga ve huzursuzluk değil hizmet bekliyor" dedi.

Kent gündemiyle ilgili yazılı açıklama yapan Taşpınar, Büyükşehir Belediyesi'ni 15 yıl boyunca CHP'li başkanın yönettiğini hatırlattı. Taşpınar şunları kaydetti:

"Onun zamanında Mersin adeta kış uykusuna yattı. Onun döneminde 34 milyona yapılan Denizpark yıkılıyor. Memleketin 34 milyonunu çöpe atan bu beceriksiz zihniyete hakkımızı helal etmiyoruz. Son bir yıldır da MHP'li bir başkan yönetiyor. Bir yıllık süreç içerisinde kente tek bir çivi çakılmadığı gibi kentte huzur bırakmadı. Büyükşehir Belediyesi adeta 'Kurtlar Vadisi'ne döndü. Her gün ya biri diğerini bıçaklıyor ya da biri diğerini vuruyor.  İşçilerle kavga ederek, Mersin'i işçilerin eylem yaptığı bir merkez haline getirdi. Hazır bir otogarı aylarca hizmete sokamadı. Şimdi ise satacağını söylüyor.  Büyükşehir yönetiminin Mersin yararına yapacağı her projenin ve işin destekçisi olacağız. Ancak Mersin'i huzursuz edecek her şeyin karşısında olacağız." - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti İl Başkanı: Mersin Büyükşehir Kurtlar Vadisi'ne Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement