AK Parti İl Başkanı Tanrıver Kadir Gecesini Tebrik Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Tanrıver Kadir Gecesini Tebrik Etti

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, “Kadir Gecesine kavuşmanın sevincini ve heyecanını yaşasak da hüzünlü bir Ramazan ayı yaşadık.

30.06.2016 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, "Kadir Gecesine kavuşmanın sevincini ve heyecanını yaşasak da hüzünlü bir Ramazan ayı yaşadık. Kadir Gecesi'ni idrak ederken, dünyanın neresinde olursa olsun zulme uğramış kardeşlerimize dua etmemiz gerekiyor." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Oruç ile birlikte yaptığımız ibadetlerle maneviyatımızı zenginleştirdiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve Ramazan Bayramı ile taçlanmaktadır. Kadir Gecesi, Kuran-ı Kerim'in övdüğü, esenlik ve huzurun her tarafa yayıldığı sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bir gecedir. Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramazanın son günlerine yaklaşılırken bu manevi iklimi bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Adı ne olursa olsun, Ramazan ayı boyunca İslam aleminde kadın, çocuk, yaşlı, masum demeden din kardeşlerimize reva görülen şiddet, zulüm haksızlıklar ve ölümlerin üzüntüsü yüreğimizi dağlıyor. Kadir Gecesini idrak ederken, dünyanın neresinde olursa olsun, yoksulların, mağdurların, zulme uğramış insanların dertleriyle dertlenmek, acılarına ortak olmak, yaralarını sarmak hepimizin vazifesidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Nevşehirli hemşehrilerimizin ve İslam Aleminin Kadir Gecesini kutlar, ibadetlerinin ve dualarının kabul olmasını Yüce Allah'tan dilerim." - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Tanrıver Kadir Gecesini Tebrik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement