AK Parti İl Başkanının İş Yerine Saldırı - Son Dakika
Güncel

AK Parti İl Başkanının İş Yerine Saldırı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İş yerinden görüntüler- Bitlis Ak Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay'ın açıklaması AK Parti İl Başkanının iş yerine saldırı- Bitlis'te AK Parti İl Başkanı Tanglay'a ait iş yerine molotofkokteyli ile saldırı gerçekleştirildi Bitlis AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay'a ait iş yerine molotofkokteyli ile saldırı düzenlendi.

30.09.2015 14:41

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İş yerinden görüntüler- Bitlis Ak Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay'ın açıklaması AK Parti İl Başkanının iş yerine saldırı- Bitlis'te AK Parti İl Başkanı Tanglay'a ait iş yerine molotofkokteyli ile saldırı gerçekleştirildi Bitlis AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay'a ait iş yerine molotofkokteyli ile saldırı düzenlendi.Alınan bilgiye göre, AK Parti İl Başkanı Tanglay'a ait Arifbey Caddesi'ndeki iş yerine henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce molotofkokteyli atıldı.İş yerinin bulunduğu binada oturan vatandaşların durumu yetkililere bildirmesi sonucu olaya müdahale edildi.Nesrullah Tanglay, iş yerinde hasar meydana geldiğini belirterek, yapılan saldırıyı kınadığını ve sorumluların bir an önce yakalanmasını beklediklerini ifade etti.Yapılan bu saldırının kendilerini yıldıramayacağını vurgulayan Tanglay, şöyle konuştu: "Gece 02.00 sıralarında iş yerimize molotofkokteylli saldırı yapıldı. Devletimiz bu saldırıyı yapanları elbette bulacak. Komşularımız durumu fark etmiş ve yangına müdahalede bulunmuş. Çok fazla hasar meydana gelmeden yangın söndürüldü. Bunları yaparak insanları yıldırmaya çalışıyorlar. Böyle bir şeyi akıllarına bile getirmesinler. Kimse bu memleketi bunlara bırakmayacaktır. Onların demokrasi anlayışı buysa ben bu anlayışı lanetliyorum. Devlet güçlüdür. Saldırıyı yapanları bularak gereğini yapacaktır."

AK Parti İl Başkanının İş Yerine Saldırı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti İl Başkanının İş Yerine Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • cengiz: bitlisi bu duruma getiren akp nin yanlış aday seçimidir.ithal adaylara kızan vatandaş hdp ye oy verdi yoksa bitlis bunlara papuç bırakmaz yine bırakmayacak her dönem olduğu gibi bitlisin mutkilileri dimdik ayakta ve vatanlarını ermeni uşaklarına bırakmayacaklardır. 2 0 Yanıtla
  • vanli: Gecmiş olsun. Allah o şeytanistlere firsat vermesin. 1 0 Yanıtla
  • BEY: Kendi dükanını yakan adamdan nasıl bi bitliste akp böyle adama teslim edilşyo yazık çok yazık 0 1 Yanıtla

Advertisement