AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk Hemşehrileriyle Buluştu - Son Dakika
Politika

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk Hemşehrileriyle Buluştu

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk Hemşehrileriyle Buluştu

AK Parti Milletvekili ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Haldun Ertürk, Gaziosmanpaşa’da düzenlenen “Kastamonu Günleri”nin açılış programına katıldı.

13.05.2015 20:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Haldun Ertürk, Gaziosmanpaşa'da düzenlenen "Kastamonu Günleri"nin açılış programına katıldı. AK Parti Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk, muhalefeti eleştirerek, "Sırtında yumurta küfesi olmayanların sallaması çok kolay" dedi.

Gaziosmanpaşa Meydanı'nda bugün akşam saatlerinde gerçekleşen Kastamonu Günleri açılış programına AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Haldun Ertürk'ün yanı sıra Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, açılış kurdelasını kestikten sonra stantları gezdi. Burada basın mensuplarının soruların cevaplayan mevcut milletvekili ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Haldun Ertürk, Gaziosmanpaşa'nın AK Parti'ye desteğini arttırarak devam ettirdiğini söyleyerek, "Geçen seçimden bir eksiğimiz yok. Zaman zaman bazı yerlerde artımız var. Tabii ki bazı sıkıntılar yani ülkenin sıkıntıları var. Bu sıkıntıları yine çözecek olan tek parti var o da AK Parti" dedi.

Muhalefetin vaatlerini de eleştiren AK Parti Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk, "Hesapsız, kitapsız vaatlerde bulunmak çok kolay. Sırtında yumurta küfesi olmayanların sallaması da çok kolay. Devlet mesuliyeti, vatandaş mesuliyeti olan AK Parti'nin böyle uçuk vaatlerde bulunması mümkün değil. Şimdiye kadar ne vaat ettiysek, daha da fazlasını yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Emeklilerimizin durumunu daha da düzelteceğiz. Çalışanların durumunu daha da düzelteceğiz. Bizden başka hiçbir parti bunu düzeltemez. Niye? Geçmişleri ortada çünkü. Muhalefet partileri ülkeyi geçmişte batırıp kaçtılar. Erken seçime gittiler. İşin içinden çıkamadıkları için. Ne değişti de aynı kadrolar bugün ülkenin yönetimine talip oluyorlar." Dedi. Kastamonulu hemşehrilerine de teşekkür eden Ahmet Haldun Ertürk, "AK Parti iktidarına kadar Kastamonu layık olduğu yere gelemedi. AK Parti döneminde maküs talihini yendi. Bundan sonra da istikbali daha da parlak olacak" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk Hemşehrileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement