AK Parti Kadın Kolları'ndan Çat Kapı İftarlar - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kadın Kolları'ndan Çat Kapı İftarlar

AK Parti Kadın Kolları\'ndan Çat Kapı İftarlar

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve yönetim kurulu üyeleri her sene Ramazan ayında gerçekleştirdikleri çat kapı iftar programlarına bu yıl da devam ediyor.

16.06.2016 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve yönetim kurulu üyeleri her sene Ramazan ayında gerçekleştirdikleri çat kapı iftar programlarına bu yıl da devam ediyor.

Başkan Kurtkaya ve yönetim kurulu üyesi Sonnur Arslan Özdemir, Tuna Mahallesi sakinlerinden Zeliha Çolak'a ve ailesine misafir oldu.

Çat kapı iftarlara devam edeceklerini beliren Başkan Yasemin Dora Kurtkaya şöyle konuştu; "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren her Ramazan ayında mahallelerimizde ev ziyareti gerçekleştirerek, yönetim kurulu üyelerimizin yaptığı birbirinden lezzetli yemeklerle hemşehrilerimizin sofralarına konuk olduk. Ramazan ayı bereket ayı, birlik beraberlik ayı, paylaşma ayıdır. Maneviyatın yüksek olduğu on bir ayın sultanın da Ramazan sadece yemek yemek, oruç açmak değildir. Ramazan da eşini dostunu fakiri fukarayı ziyaret edeceksin, büyüklerini Sıla-i Rahim yapacaksın, kısacası kurduğun gönül köprüsünde eşinle, dostunla birlikte yürüyeceksin. Gönüllerde köprü kurmak, dostluk kazanmak, dostunla bir kaşık aşını paylaşmak bunun verdiği manevi hazzı anlayabilmek o kadar büyük mutluluk ki bu maneviyatı anlayabilenler üç aylar girdiğinde Resulü Ekrem gibi, Recep ve Şaban'ın hürmetine bizi Ramazan'a eriştir diye dua ederler. Rabbime hamd olsun ki bu duası kabul olanlardanım, tüm Bartınlı hemşehrilerimin Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ediyorum." - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kadın Kolları'ndan Çat Kapı İftarlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement