AK Parti Kadın Kolları Şükür Kurbanı Kesti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kadın Kolları Şükür Kurbanı Kesti

AK Parti Kadın Kolları Şükür Kurbanı Kesti

Suşehri ilçesinde 30 Mart mahalli yerel seçimlerinden başarı ile çıkan Suşehri AK Parti İlçe Kadın Kolları şükür kurbanı kestirdi.

08.04.2014 14:09

Suşehri ilçesinde 30 Mart mahalli yerel seçimlerinden başarı ile çıkan Suşehri AK Parti İlçe Kadın Kolları şükür kurbanı kestirdi.

Suşehri AK Parti Kadın Kolları tarafından Hz. Ebubekir Camisi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen programda mevlit okutuldu davetlilere etli pilav ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

30 Mart yerel seçimlerinde Suşehri AK Parti Belediye Başkan adayı Fazlı Yüksel'e verilen destekten dolayı Suşehri halkına teşekkür ettiklerini belirten Suşehri AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve belediye meclis üyesi Nuran Gönel, " Suşehri tercihini sandıkta göstermiştir. Fazlı Yüksel başkanımız Suşehri Belediyesine güç katacak ve verilen sözleri yerine getirmenin gayreti içerisinde olacaktır. Bizler kadın kolları olarak seçim öncesi verdiğimiz sözümüzü tutarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Belediye Başkanımız Fazlı Yüksel'e, belediye meclis üyelerimize ve il genel meclis üyelerimize destek için niyette bulunarak şükür kurbanı kestirdik. Mevlit okutarak kesilen kurban eti ile yemek yapılarak davetlilere ikramlarda bulunuldu dualar edildi.30 Mart yerel seçimlerinde kadın kolları olarak yönetim kurulu arkadaşlarımızla gece gündüz çalıştık ve emeğimizin karşılığını aldık seçimlerde bizlere destek veren, vermeyen herkese teşekkür ederiz. Seçimler inşallah ilçemize ve ülkemize hayırlar getirir" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kadın Kolları Şükür Kurbanı Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement