AK Parti'li Aslan, Baraj Gölünde Jet Ski Kullandı - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Aslan, Baraj Gölünde Jet Ski Kullandı

AK Parti\'li Aslan, Baraj Gölünde Jet Ski Kullandı

Tokat'ın Almus İlçesi'ndeki baraj gölünün turizme kazandırılması amacıyla gerçekleştirilen 'Mavi ve Yeşilin Büyüsü' projesi tamamlandı.

14.07.2012 16:22

Tokat'ın Almus İlçesi'ndeki baraj gölünün turizme kazandırılması amacıyla gerçekleştirilen 'Mavi ve Yeşilin Büyüsü' projesi tamamlandı. AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, baraj gölünde jet ski sürdü.

Tokat'ın Almus İlçesi'nde bulunan baraj gölünün etrafında çevre düzenlemesi yapıldı. 'Mavi ve Yeşilin Büyüsü' adı altında gerçekleştirilen ve Almus Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından finanse edilen proje, 3 ayda tamamlandı. 550 bin liraya mal olan proje çerçevesinde baraj gölü çevresine lokanta ve piknik alanları yapılırken, gölde kullanılmak için de sandal, jet ski ve deniz bisikletleri alınarak iskele yapıldı. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bugün açılışı gerçekleşti. Açılış programına Tokat Valisi Şerif Yılmaz, AK Parti Tokat Milletvekilleri Zeyid Aslan, Şükrü Ayalan ve Dilek Yüksel katıldı. Açılış sonrası milletvekilleri ve protokol üyeleri baraj gölünde gezinti yaptı. Tokat Valisi Şerif Yılmaz, AK Parti Milletvekili Dilek Yüksel ile birlikte deniz bisikletiyle tur attı. AK Parti Milletvekili Zeyid Aslan ise jet ski kullandı. İlk kez jet ski kullandığını belirten Milletvekili Aslan, yapılan çalışma ile Almus ve bölgenin önemli bir eğlence alanı kazandığını belirterek, "Daha önce yaşanan birkaç olay nedeni ile burada terör endişesi yaşanıyordu. Şimdi bu endişeler ortadan kalktı. Halkımız burada rahatlıkla hafta sonlarını değerlendirebilir, piknik yapabilir ve su sporlarıyla ilgilenebilir" diye konuştu.

Aslan, jet ski kullanmaktan da büyük keyif aldığını vurguladı. - Tokat/ Almus

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti'li Aslan, Baraj Gölünde Jet Ski Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement