AK Parti'li Hüseyin Koyuncu: "1 Kasım'da İnşallah Bu Ülkenin Üzerinde Güneş Farklı Doğacak" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Hüseyin Koyuncu: "1 Kasım'da İnşallah Bu Ülkenin Üzerinde Güneş Farklı Doğacak"

AK Parti\'li Hüseyin Koyuncu: "1 Kasım\'da İnşallah Bu Ülkenin Üzerinde Güneş Farklı Doğacak"

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Koyuncu, Güngören’de vatandaşlarla bir araya geldi.

21.10.2015 19:44

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Koyuncu, Güngören'de vatandaşlarla bir araya geldi. Koyuncu, "1 Kasım'da inşallah bu ülkenin üzerinde güneş farklı doğacak" dedi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Koyuncu, Güngören'de vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafı ziyaret eden Koyuncu, bir kahvehaneye girerek buradakilerle sohbet etti. Vatandaşlar Hüseyin Koyuncu'ya yoğun ilgi gösterirken, ziyaretin ardından AK Parti Milletvekili Adayı Koyuncu, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

AK Partili Koyuncu, "Vanlı bir kardeşinizim. Rabbim büyüklerimizden, AK Parti'den razı olsun. Bizi listeye koymada büyük teveccüh gösterdiler. Bizim sloganımız şu: Biz biriz, beraberiz, birlikte büyük Türkiye'yiz. Vatandaşlarımız istikrardan yana. Vatandaşımız, 70'li 80'li yılları görmüş. Koalisyonlardan bu ülkeye bir fayda gelmeyeceğini, hafızalarını tazeleyerek bu ülkede birliği, beraberliği el birliğiyle tesis etme amacında olduklarını müşahede ettik. 1 Kasım'da bu ülkenin üzerinde güneşin farklı doğacağına hep birlikte İnşallah şahit olacağız. Allah bu ülke üzerinde oyun oynayan iç ve dış şer güçlerine fırsat vermesin. Adem ile Havva'nın çocuklarıyız. Biz biriz, beraberiz, hep birlikte Türkiye'yiz" şeklinde konuştu.

Ankara'da yaşanan terör saldırısı sonrası yapılan açıklamaları da değerlendiren AK Partili Koyuncu, "Ankara'da saldırı sonrası 102 vatandaşımız, kardeşimiz bir hiç uğruna hayatını kaybetti. Bu ülkenin birlik, beraberliği için her zaman mücadeleyi biz kendimize ilke edindik. Farklı kesimlerden farklı açıklamalar yapıldı. Ama 78 milyon vatandaşımız bunun müsebbibini çok iyi analiz etti. Bunu milletimizin görmesi daha da önemliydi. Milletimiz neyin ne olduğunu gördü. Milletimiz bu işte kimin ne olduğunu iyi hesap etti ve faturasını da İnşallah 1 Kasım'da kesecektir" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Hüseyin Koyuncu: '1 Kasım'da İnşallah Bu Ülkenin Üzerinde Güneş Farklı Doğacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement