AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkci, Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkci, Esnafı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt ilçesinde esnafı ziyaret etti.

15.12.2014 18:06

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt ilçesinde esnafı ziyaret etti.

AK Parti Malatya İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Tüfenkci'nin beraberindeki Başkan Yardımcısı Hakan Kahtalı, Belediye Meclis üyeleri ve partililerle esnafı ziyaret ettiği ve sorunlarını dinlediği belirtildi.

Tüfenkci'nin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni de ziyaret ettiği vurgulanan açıklamada, şu ifadelerine yer verildi:

"Yeşilyurt, Malatya'nın en önemli ve cazibe merkezi ilçesidir. Esnafın bazı sorunları bulunuyor. Bu sıkıntıları el birliğiyle aşacağımıza inanıyorum. Yeşilyurt Belediyesi'nin ilçeyi tarihine, geleneklerine göre kalkındırması gerekiyor. Belediyemizin bununla alakalı projesi olduğunu biliyorum. İlçe merkezinde akan nehrin ıslah edilmesi ve çevre düzenlemesinin yapılmasıyla kadim Yeşilyurt'a çok önemli bir değer kazandırılacaktır. İlçe merkezinde yöresel işlemelerin, yemeklerin, kültürel faaliyetlerin gerçekleştirildiği sanat sokağı oluşturulması da önemli projelerden biridir. Bu tür projelerle Yeşilyurt'un canlılığını ve zenginliğini muhafaza edebiliriz." - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkci, Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement