AK Parti Merkez İlçe Başkanı Çapraz, Görevinden İstifa Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Çapraz, Görevinden İstifa Etti

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Çapraz, Görevinden İstifa Etti

AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz, genel merkezden gelen talimat doğrultusunda merkez ilçe başkanlığı görevinden istifa etti.

22.05.2014 16:46  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz, genel merkezden gelen talimat doğrultusunda merkez ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini belirtti.

Çapraz yaptığı açıklamada Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'nın ülke genelinde yaptığ bir çalışmaa çerçevesinde bir çok ilde 300'e yakın il ve ilçe teşkilatlarında değişiklik yapma kararı aldığını, Sivas'ta'da merkez ilçe, Yıldızeli, Hafik, ve Gemerek ilçelerinde değişikliği gidildiğini söyledi.

Görevde kaldığı süre boyunca başarılı bir yönetim gösterdiklerini belirten Çapraz; "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda ve seçimlerde gece gündüz demeden fedakarca çalışan teşkilatıma çok teşekkür ediyorum. Görev süremiz içerisinde yapılan genel seçimlerde ve yerel seçimlerde merkezde alınan oy oranı, kazanılan milletvekillikleri, belediye başkanlıkları ve meclis üyelikleri başarımızın tartışılmaz sonucudur. Emeği geçen mahalle başkan ve yönetimlerine sandık kurulu üyelerine ve tüm teşkilat mensuplarımıza sonsuz teşekkür ederim" dedi.

Üç buçuk yıldır sürdürdüğü görevinde genel merkezinin talimatları doğrultusunda istifa ettiğini açıklayan Çapraz; " Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni oluşacak yönetime de partimizi bizden aldıklarından daha üst noktaya taşımaları için başarılar diliyorum. Bundan sonraki süreçte de, kurucusu olduğum ve bugüne kadar 13 yıldır değişik kademelerinde hizmet etme onurunu yaşadığım partimizin emrinde olacağımı ifade etmek isterim" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Merkez İlçe Başkanı Çapraz, Görevinden İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement