AK Parti Mudanya İlçe Teşkilatında Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Yerel

AK Parti Mudanya İlçe Teşkilatında Devir Teslim Töreni

AK Parti Mudanya İlçe Teşkilatında Devir Teslim Töreni

Mudanya AK Parti İlçe başkanlığına atanan Erdal Kaya ilçe binasında yapılan törende görevi önceki başkan Paşabey Arslan’dan teslim aldı.

04.07.2014 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya AK Parti İlçe başkanlığına atanan Erdal Kaya ilçe binasında yapılan törende görevi önceki başkan Paşabey Arslan'dan teslim aldı.

AK Parti Mudanya İlçe binasında gerçekleşen törene ilgi büyüktü. Terasta toplanan partililer yeni atanan Başkan Erdal Kaya, tebrik etti. Tören öncesi ilk olarak söz alan önceki başkan Arslan, "AK Parti her seçimde oyunu artırarak geldi. 29 Mart seçimlerinde oyunu artırmasına rağmen biz ilçe olarak seçimi kaybettik. 4 Şubat 2014'de atandığım ilçe başkanlığım sırasında elimden geldiğince görevimi layıkıyla yapmaya çalıştım. Kapasitem bu kadardı bu kadarını yapabildim 16 saat çalıştığım günler oldu. Erdal kardeşime görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" diyerek görev verildiğinde her zaman yerine getireceği sözünü verdi.

Yeni atan AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Erdal kaya, "Bize verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için her türlü gayreti sarf edeceğim. Dünya lideri olan başbakanımızın cumhurbaşkanı adayı olmasından sonra, elimizden geldiğince gece gündüz koşturmak zorundayız. Bu partiye hizmet adına bu yarışta bayrak bana verildi. Bende bundan sonra göreve gelecek arkadaşıma bu şekilde vermeyi diliyorum. Oluşturacağımız yönetim kurulunun görevlilerden oluşması için bir form oluşturduk. Göreve talip olan arkadaşlarımızın bu formları doldurarak bu göreve talip olmalarını bekliyorum. Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde oylarımızı artırarak partimizin başarı çıtasını yükseltmeliyiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Mudanya İlçe Teşkilatında Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement