AK Parti'nin Sivas Mitingi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Sivas Mitingi

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Demokrasiden uzak, Baas zihniyetine bu ülkeyi teslim etmememiz lazım. Bu seçim, yeni Türkiye'nin inşasında köşe taşı durumundadır, en önemli menzildir" dedi.

25.04.2015 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Demokrasiden uzak, Baas zihniyetine bu ülkeyi teslim etmememiz lazım. Bu seçim, yeni Türkiye'nin inşasında köşe taşı durumundadır, en önemli menzildir" dedi.

Yılmaz, Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen AK Parti Sivas mitinginde yaptığı konuşmada, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlere değinerek, demokrasi bayramını demokrasi şölenine çevirdiklerini söyledi.

Cumhuriyetin 100. yılına giderken, Türkiye'yi kimin yöneteceğine milletin ve Sivaslıların karar vereceğini aktaran Yılmaz, yeni seçimin yeni heyecan olduğunu ifade etti.

"Dertlere derman bulmaya, milletin sesi olmaya Sivas var mısın?" diye soran Yılmaz, partililerden olumlu yanıt alması üzerine, "İnşallah bu kararlılıkla yürürsek Türkiye'yi 21. yüzyılda lider ülke yapacağız. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacağız. Türkiye büyürken Sivas'ı da büyüteceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki AK Parti'yle beraber refah, barış gelir. AK Parti'yle kalınma, adalet olur" diye konuştu.

Bu kararlılıkla yürünürse büyük ve güçlü Türkiye'yi yeniden inşa edeceklerini dile getiren Yılmaz, şunları söyledi:

"Biz Türkiye'ye, milletimize, sizlere inandık. Bu millete inandık ve birlikte başardık. 80 yılda yapılamayanları yaptık. Bazı alanlarda 80 yılda yapılanlardan kat kat fazlasını yaptık, hatta bazı alanlarda Avrupa'yı da geçtik, bunu birlikte başardık. Yapılan her hizmet, bu milletin özgüvenini kazandırdı. Bu milletin artık özgüveni var. Özgüvenle de başaramayacağımız ve aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Kazanımların korunması gerekir. Aksi halde Türkiye az gelişmişliğe, çatışmaya, ötekileştirmeye, yoksulluğa geri döner. Demokrasiden uzak, Baas zihniyetine bu ülkeyi teslim etmememiz lazım. Bu seçim, yeni Türkiye'nin inşasında köşe taşı durumundadır, en önemli menzildir. İnşallah evlatlarımıza diyeceğiz ki '2023 yılının yeni Türkiye'sini biz gerçekleştirmek için oyumuzu AK Parti'ye verdik.' İnşallah Sivas'tan 5 milletvekili götürerek hedefe ulaşacağız."

Yılmaz, hükümetleri döneminde sağlık, eğitim ve ulaşım alanında birçok reform yapıldığını dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yeni Türkiye için çok çalışmamız lazım. Sıkıntısız bir ülkede çalışmıyoruz, elbette ki eksiklerimiz var. Bu eksiklikleri gidermek için sizden yetki istiyoruz. 2023 yılı Türkiye'si bütün problemlerini çözmüş Türkiye olacaktır. Seçime 40 gün var, 40 gün durmadan yorulmadan 13 yıllık emeğimizi heba etmeden aşkla çalışacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Sivas Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement