AK Parti Sinop Milletvekili Ersoy'dan Kurum Amirlerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sinop Milletvekili Ersoy'dan Kurum Amirlerine Ziyaret

AK Parti Sinop Milletvekili Ersoy\'dan Kurum Amirlerine Ziyaret

AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, beraberindeki heyetle atanan daire müdürlerini ziyaret etti.

17.07.2014 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, beraberindeki heyetle atanan daire müdürlerini ziyaret etti.

Heyet, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, İl Tarım Müdürü Mehmet Asak, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Tolga Baş ve İl Milli Eğitim Müdürü Emin Şimşek'i  makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ersoy, ziyaret sırasında yeni atanan daire müdürlerine hayırlı olsun dileklerini ileterek Sinop'a yapılan ve yapılması programlanan yatırımlara değindi.

Başta sağlık, ulaşım, milli eğitim olmak üzere çeşitli yatırımlar, hizmet ve projelerin geçtiğimiz yıllar içerisinde ciddi miktarda planlanıp ihale edildiğini, bir kısmının hayata geçirildiğini ve bir çoğunun da önümüzdeki yıllar içerisinde vatandaşların hizmetinde olacağını belirten Ersoy, bu süreçlerde emeği geçen daire müdürlerine teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak ise Sinopla ilgili büyük hedefleri olduğunu belirterek, "İlimizin kalkınma ivmesini belirleyen mevcut çalışmalara ek olarak yeni projelerde de kurum müdürlerimiz ile birlik beraberlik noktasında uyum içerisinde şehrimizi halkımızın da desteği ile birlikte inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Sinop Milletvekili Ersoy'dan Kurum Amirlerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement