AK Parti Sinop Milletvekili Maviş Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sinop Milletvekili Maviş Açıklaması

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, "Önümüzdeki yıllarda Sinop'u marka şehir yapma hedefimizi güçlendirerek sürdüreceğiz" dedi.

21.12.2015 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, "Önümüzdeki yıllarda Sinop'u marka şehir yapma hedefimizi güçlendirerek sürdüreceğiz" dedi.

Maviş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sinop'ta şu an devam eden yatırımların maliyetinin 1 milyar lira olduğunu söyledi.

İlk hedeflerinin devam eden yatırımların planlanan süre içerisinde tamamlanması olduğunu anlatan Maviş, şöyle konuştu:

"Sinop merkez ve ilçelerimizle birlikte hükumetimizin sürdürdüğü yatırımların toplam tutarı 1 milyar liranın üzerinde. Öncelikli işimiz bu yatırımların planlanan süre içerisinde tamamlanmasını sağlamak ve akabinde yine 9 ilçemizin tamamının ve ilimizin ihtiyacı olan hususlarda kaymakamlarımızdan, belediye başkanlarımızdan ve ilgili paydaşlardan bilgi alarak yatırımları hızlandırmak. Dolayısıyla bu bilgiler doğrultusunda ihtiyaç olan hususları da dört yıllık bir eylem planı çerçevesinde valimiz ve diğer ilgili arkadaşlarımızla istişare etmek suretiyle bir hedef olarak önümüze koyacağız."

Sinop'un vizyon projesi olabilecek hususları tespit etmek amacıyla dört yıllık bir eylem planı üzerinde çalıştıklarını vurgulayan Maviş, "Böylelikle 2019 yılı itibarıyla Sinop'u bulunduğu yerden nereye taşımak istediğimize dair çalışmamızı kesinleştirmiş olacağız. Şu anda bunlarla ilgili hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki yıllarda Sinop'u marka şehir yapma hedefimizi güçlendirerek sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Sinop Milletvekili Maviş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement