AK Parti Trabzon'da Genişletilmiş İl Skm Toplantısı Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Trabzon'da Genişletilmiş İl Skm Toplantısı Gerçekleşti

AK Parti Trabzon\'da Genişletilmiş İl Skm Toplantısı Gerçekleşti

AK Parti Trabzon İl SKM Toplantısı, İl Başkanı Haydar Revi, başkanlığında il binasında gerçekleşti.

25.03.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon İl SKM Toplantısı, İl Başkanı Haydar Revi, başkanlığında il binasında gerçekleşti.

Toplantıya İl SKM Başkanı Hasan Dilekoğlu, İl SKM Başkan Yardımcısı Salim Karabina, İl SKM Tanıtım ve Medya Sorumlusu Arzu Yalçınalp, İl SKM Hukuk ve Eğitim İşleri Sorumlusu Bayram Günaydın, İl SKM Mali İşler Sorumlusu Ali Faik Hacıoğlu, İl Program Sorumlusu Bayram Öztürk, İl Seçim İşleri Başkanı Mahmut Yazıcı ve Yardımcıları, İlçe Başkanları, İlçe Seçim İşleri Başkanları ve İlçe SKM Başkanları katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Başkan Revi, "İlçe sorumlularımızın toplantıya tam kadro katılımları işi ne derece ciddiye aldıklarını göstermiştir, kendilerine teşekkür ediyorum. Trabzon'da 7 Haziran Genel Seçimleri için hedeflediğimiz 6-0'a ulaşmada sizlerin payı çok büyük olacaktır. 1 Nisan itibariyle seçime yönelik bütün çalışmalarımız Seçim Koordinasyonu Merkezimiz tarafından programlanacaktır. Bu programa her birimiz uyacağız ve ona göre çalışmalarımızı yapacağız. Sizlerin de ilçelerinizde üzerinize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğinizden şüphem yok" dedi.

İl SKM Başkanı Hasan Dilekoğlu ise "Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızdan mahrum ilk defa bir seçime gidiyoruz. Bu sebeple teşkilat mensuplarımızla, kurucularımızla, mahalle başkanlarımızla, yerel ve genel seçimlerde aday adayı olan bütün yol arkadaşlarımızla bu seçime hep birlikte hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

Öte yandan Dilekoğlu toplantıya katılanlardan 2002-2015 yılları arasında İlçe SKM Başkanlığı yapmış olan SKM Başkanlarının tecrübelerinden faydalanmaları gerektiğini söyledi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Trabzon'da Genişletilmiş İl Skm Toplantısı Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement