AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Gedizli Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Gedizli Açıklaması

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Gedizli Açıklaması

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, anayasa değişikliğini içeren halk oylamasına ilişkin, "Hayır diyenler anayasa değişikliğinin içeriğini bilmiyorlar.

17.02.2017 01:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, anayasa değişikliğini içeren halk oylamasına ilişkin, "Hayır diyenler anayasa değişikliğinin içeriğini bilmiyorlar." dedi.

Turgutlu Öğretmenevi'nde düzenlenen bir etkinlikte konuşan Gedizli, referanduma giden süreçte sivil toplum kuruluşlarına önemli işler düştüğünü söyledi.

Gedizli, halk oylaması sürecinde algı için ortama sürülen sloganlardan ziyade değişiklik teklifinin teknik ve ruh olarak içeriğini kavrayarak sandığa gitmek gerektiğini belirterek, "Hayır diyenler anayasa değişikliğinin içeriğini bilmiyorlar. Hayır diyenler, evet diyecek olanlara 'Siz neye evet diyeceğinizi bilmiyorsunuz' diyorlar. Anayasa değişikliği teklifinin içeriği herhangi bir vatandaş tarafından sağlıklı bir şekilde incelenip anlatıldığında, bu teklifin ülkenin hayrına olacağını anlayacaktır." diye konuştu.

Turgutlu Sivil Dayanışma Platformu (TUSİDAP) Dönem Başkanı Mehmet Taşçı ise Türkiye'nin önemli bir virajdan geçtiğini, bu önemli dönüm noktasında sivil toplum kuruluşlarına büyük işler düştüğünü dile getirdi.

Taşçı, toplumun bilinçlenmesi ve sağlıklı karar vermesi için bu tür toplantıların önemli olduğunu vurguladı.

Daha sonra, TUSİDAP tarafından AK Parti İlçe Başkanı Gedizli'ye plaket verildi.

Etkinliğe, Eğitim-Bir-Sen, Diyanet-Sen, Bem-Bir-Sen, Sağlık-Sen, Genç-Memur-Sen, İlim Yayma Cemiyeti, Ensar Vakfı, Turgutlu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Gedizli Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement