Ak Partili Başkandan CHP'li Belediye Başkanı Türkyılmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Başkandan CHP'li Belediye Başkanı Türkyılmaz'a Ziyaret

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Paşabey Arslan ve AK Partili 8 belediye meclis üyesi, CHP'li Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ı makamında ziyaret etti.

07.04.2014 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Paşabey Arslan ve AK Partili 8 belediye meclis üyesi, CHP'li Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Arslan, ziyarette yaptığı konuşmada, seçim sürecinin bir yarış olduğunu, bu yarışta halkın Arslan'ı tercih ettiğini söyledi. İlçede çok temiz bir seçim süreci yaşandığını belirten Arslan, "Parti rozetini çıkartıp devam ettiğiniz müddetçe şunu bilin ki sadece sizin 14 meclis üyeniz değil bizim arkadaşlarımızla birlikte 22 kişilik kadro ile Mudanya için yanınızda olacağız" dedi.

Türkyılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu:

"Her fırsatta 'Mudanya'yı birlikte yöneteceğiz' diyoruz. Seçim yarışına CHP adayı olarak başladık ama 30 Mart'tan sonra 'Herkesin belediye başkanı olacağız' diye söz verdik. Burada kimin kime oy verdiğine bakmadan hizmet edeceğiz. Temizlik dürüstlük ve ahlak konusundaki değerlere aşırı hassasiyetimiz var. Biz Mudanya'nın üzerindeki karabulutları kaldırmaya çalışıyoruz. Bunu sakın siyasi olarak anlamayın. Kapılarımızı açarak ilk icraatımızı gerçekleştirdik. Mudanyalıların refahı için ne gerekiyorsa parti gözetmeksizin çalışarak yerine getireceğiz. Bizlere destek olup yardımcı olmak isteyenlere daima kapımız açık." - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ak Partili Başkandan CHP'li Belediye Başkanı Türkyılmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement