Ak Partili Bürge: "Kıbrıslı Kardeşlerimize Gürül Gürül Su Akıtıyorlar" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Bürge: "Kıbrıslı Kardeşlerimize Gürül Gürül Su Akıtıyorlar"

Ak Partili Bürge: "Kıbrıslı Kardeşlerimize Gürül Gürül Su Akıtıyorlar"

Sultangazi’de 534 bin nüfusa hizmet verecek olan Sultangazi Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin açılışına katılan AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Bürge, savunma sanayisinde yüzde 15 olan yerli üretimden yüzde 85’e gelindiğini belirtti.

18.10.2015 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi'de 534 bin nüfusa hizmet verecek olan Sultangazi Ağız Diş Sağlığı Merkezi'nin açılışına katılan AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Bürge, savunma sanayisinde yüzde 15 olan yerli üretimden yüzde 85'e gelindiğini belirtti. Bürge, " İstanbul'un 40 yıllık su problemi çözen Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve arkadaşları Kıbrıslı kardeşlerimize gürül gürül suyu akıtıyorlar" dedi.

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Bürge 534 bin kişiye hizmet verecek olan Sultangazi Ağız Diş Sağlığı Merkezi'nin açılışına katıldı. Açılış sonrası binada incelemelerde bulunan Bürge, yaptığı açıklamada yurt dışına eskiden gittiği zaman ambulans seslerine aşık olduğunu belirtti. Bürge, "Ambulans şoförlüğü yapan Fısfıs İsmail ile konuştuğumuz zaman bana, hasta nakil ederken mazot parası sorulan günlerden bahsetti. Bu günler artık geride kaldı. 7 Haziran seçimleri bunları konuşturmama seçimiydi. İstanbul'un 40 yıllık su problemi çözen Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve arkadaşları Kıbrıslı kardeşlerimize gürül gürül suyu akıtıyorlar" dedi.

SAVUNMA SANAYİNİN YÜZDE 85'İ YERLİ ÜRETİM

Savunma sanayinde ülkenin geldiği noktanın büyük bir başarı göstergesi olduğuna değinen Bürge, "Artık bizim savaş gemimi, uçağımız, tankımız ve silahımız var. 2002 öncesi yüzde 15 olan Mili Savunma Sanayi'nin bugün yüzde 85'i yerli yapım. Sadece yüzde 15'lik bir kısmın yabancıya muhtaç olduğumuz bir potansiyeldeyiz. Türkiye de çok güzel işlemler olduğunu onlar da biliyor. Sizin farkında olduğunuz kadar fark etmemişte olsalar onlarda durumun farkında" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Bürge: 'Kıbrıslı Kardeşlerimize Gürül Gürül Su Akıtıyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement