Ak Partili Dereli: "Narlıdere Kadın Platformu ile Markalaşacak" - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Dereli: "Narlıdere Kadın Platformu ile Markalaşacak"

Ak Partili Dereli: "Narlıdere Kadın Platformu ile Markalaşacak"

Narlıdere Ak Parti Belediye Başkan Adayı Erkan Dereli basın mensuplarıyla yaptığı kahvaltılı toplantıda projelerini anlattı.

24.03.2014 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Narlıdere Ak Parti Belediye Başkan Adayı Erkan Dereli basın mensuplarıyla yaptığı kahvaltılı toplantıda projelerini anlattı. Özellikle kadınlar ile ilgili istihdam projesinin üzerini çizen Dereli," Kadınlar, aile ve toplum arasında bir köprü görevini görür. Kadınların toplumlarda yerine getirdiği görevleri itibariyle, sosyal sistemin işleyişine katkısı büyüktür. Atatürk' ün bu konuya ilişkin yaklaşımı dikkate değerdir. "Daha esenlikle, daha dürüst olarak yürüteceğimiz yol vardır. Bu yol, Türk kadınını çalışmamıza ortak yapmak, ilmi, ahlaki, sosyal, ekonomik yaşamda erkeğin ortağı, arkadaşı, yardımcısı ve destekleyicisi yapmak yoludur." demiştir.

Unutulmamalıdır ki, kadınların sorunlarının temelinde erkekler vardır. Kadın, erkek eşitliğinde ilk adımı atacak olan yine erkeklerdir diyerek sözlerine devam eden Dereli, " Kadınlarımız kendi ürettikleri el işlerini pazarlayacakları Kadın Pazarlarını kurup bunu ilerletecek, çeşitli moda, tasarım etkinlikleriyle birlikte Ulusal boyuta taşıyacağız. Böylelikle kadın hem aile bütçesine destek olacak hemde Narlıderede Kadın Platformu adıyla markalaşacaktır" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Dereli: 'Narlıdere Kadın Platformu ile Markalaşacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement