Ak Partili Kadınlar İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Kadınlar İftarda Bir Araya Geldi

Ak Partili Kadınlar İftarda Bir Araya Geldi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde AK Parti Kadın Kolları tarafından Uğur Pide’de gerçekleştirilen iftar yemeğinde partili kadınlar bir araya geldi.

19.07.2014 12:00

Antalya'nın Manavgat ilçesinde AK Parti Kadın Kolları tarafından Uğur Pide'de gerçekleştirilen iftar yemeğinde partili kadınlar bir araya geldi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Eda Temur Tansak yaptığı konuşmada, "Manavgat İlçe Kadın Kolları olarak hem motivasyon amaçlı hem de Ramazan ayının bereketinden istifade etmek için bir iftar yemeği düzenledik. Yerel seçimlerden sonra dinlenmeden çalışmalarımıza devam ettik. Şu an Cumhurbaşkanlığı seçiminin çalışmalarına başladık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde iddialıyız. Yine kadın kolları olarak genel merkez teşkilatımızla eşgüdümlü olarak bir takım sosyal projeler üzerinde çalışıyoruz" dedi.

AK Parti ailesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam edeceklerini belirten Tansak, "Bu vesile ile Manavgatlı hemşehrilerimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Kadınlar İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement