Ak Partili Kadınlar Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Kadınlar Yemekte Buluştu

Ak Partili Kadınlar Yemekte Buluştu

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde AK Partili kadınlar bir araya geldi.

13.03.2014 10:09

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde AK Partili kadınlar bir araya geldi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'in eşi Birgül Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Nizami Yancar'ın eşi Sultan Yancar ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Kökyer tarafından organize edilen yemekte AK Partili kadınlar bir araya geldi.

Yemekte konuşan Kadın Kolları Başkanı Emine Kökyer, 30 Mart seçimlerinden zaferle çıkmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade ederek, "Daha önce yapılan tüm seçimlerde başarılı sonuçlar alınmasında önemli katkıları olan bayanlar, bu seçimlerden de zaferle çıkmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerine eminim. Seçim çalışmalarını her zaman olduğu gibi belli bir plan ve program dahilinde yürütüp, çalmadık kapı bırakmayacak ve her seçmene ulaşmaya çalışacağız" dedi.

AK Parti'nin projeleri vatandaşlara anlatarak, onlardan gelecek görüşleri dikkate alacaklarını belirten Birgül Özdemir ise şunları söyledi:

"Belediye Başkanlığını tekrar kazandıklarında, yarım kalan projelerini devam ettirerek temiz, yaşanabilir bir çevre ve işsizlik oranlarının azaldığı bir Gölbaşı amaçlıyoruz. AK Parti'nin alnı ak kadınları olarak, siyasette biz de varız derken bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Biz kadınlar tarih boyunca kilit rollerde olduk. Kimi zaman bir bağımsızlık sembolüydük, kimi zamansa bir adalet sembolü olduk. Anne, eş, evlat, kardeş olduk. Kimin yanında durduysak ona güç ve destek olduk. Eşimizin, dostumuzun, ailemizin yorulduğu yerde bayrağı devralıp hayat mücadelesinde sorumluluk kostümünü biz giyip yola devam ettik." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Kadınlar Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement