Ak Partililer Büyük Kongre İçin Ankara'ya Doğru Yola Çıktı - Son Dakika
Yerel

Ak Partililer Büyük Kongre İçin Ankara'ya Doğru Yola Çıktı

Ak Partililer Büyük Kongre İçin Ankara\'ya Doğru Yola Çıktı

AK Parti Adıyaman merkez ve ilçe teşkilatları, Ankara’da yapılacak olan 5. Büyük Olağan Kongreye katılmak için 5 otobüs ile yola çıktı.

11.09.2015 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman merkez ve ilçe teşkilatları, Ankara'da yapılacak olan 5. Büyük Olağan Kongreye katılmak için 5 otobüs ile yola çıktı.

AK Parti il, merkez ilçe, gençlik kolları, kadın kolları, ilçe teşkilatları otobüslerle parti binasının önünden hareket etti. Beş otobüsle hareket eden partililer içerisinden 10 kişi büyük kongrede delege olarak oy kullanacak.

AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, büyük bir heyecanla yeni bir başlangıç yapmak için Ankara'ya doğru yola çıktıklarını belirterek, "12 Eylül'de yapılacak olan 5. Büyük Olağan Kongremize katılmak için Ankara'ya gidiyoruz. İlçelerimizde bütün Adıyaman 5 otobüs gidiyoruz. Ayrıca otobüslerimizde yer kalmadığı için arkadaşlarımızın birçoğu da araçlarla gidiyor. İnşallah yeni Türkiye inşasının başlangıcı olacak heyecanla, coşkuyla, şevkle anlamlı bir günde partimizin 5. büyük kongresini gerçekleştireceğiz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partililer Büyük Kongre İçin Ankara'ya Doğru Yola Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement