Ak Partililer Halkla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ak Partililer Halkla Buluştu

Ak Partililer Halkla Buluştu

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye ilksen Ceritoğlu Kurt, Rüstem Eren Parkı’nda düzenlenen etkinliğe katıldı.

30.04.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye ilksen Ceritoğlu Kurt, Rüstem Eren Parkı'nda düzenlenen etkinliğe katıldı. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Bekiroğlu ve Kurt, seçimlerde partilerine destek istedi.

AK Parti'nin her zaman kadınların yanında olduğunu dile getiren Bekiroğlu, "AK Parti her zaman kadınlarımıza gereken değeri vermiştir. 1934'den bu yana mecliste yüzde 4.6'yı aşamayan kadın milletvekili sayısı bizim dönemimizde yüzde 14.1'e ulaşmıştır. Kadınlarımızın temsili bizim için çok önemlidir" dedi.

Bu dönemde Çorum'dan da bir bayan milletvekili adayının bulunmasının partileri için büyük bir onur olduğunu dile getiren Bekiroğlu, milletvekili adayı Kurt'un kadınların meclisteki sesi olacağını belirtti.

Millete daha hızlı hizmet verebilmek için başkanlık sistemine ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Bekiroğlu, "Biz kendimize ait, geleneklerimizle kendimize ait hissedeceğimiz bir başkanlık sistemini yapacak, kuracak ve işletecek donanıma sahibiz Biz 400 milletvekili hedefindeyiz. Onun için çalışacağız. Ama en azından anayasa değişikliğini yapabileceğimiz şekilde bir çoğunlukla mecliste olmak istiyoruz sizlerin desteği ile. Çünkü anayasa değişikliği bizim için çok önemli" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin bu seçimden de zaferle çıkacağını dile getiren Bekiroğlu, hedeflerinin Çorum'da yüzde 65 oy olmak olduğunu sözlerine ekledi.

Etkinliğe milletvekili adaylarının yanı sıra Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü, AK Parti Kadın Kolları yöneticileri de katıldı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partililer Halkla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement