Akademi Ligi Fire Vermeye Başladı - Son Dakika
Yerel

Akademi Ligi Fire Vermeye Başladı

Akademi Ligi Fire Vermeye Başladı

Geçtiğimiz hafta sonu başlayan Coca – Cola Gelişim ligi (Akademi Ligi) ilk haftadan fire vermeye başladı.

05.09.2016 17:39

Akademi liginin 14 takımın katılacağı 5. bölge grubunda takım fireleri verilmeye başlandı. Spor Toto 3.Lig 3. gurup takımlarından Diyarbekir spor'un U – 14, U-15,U-17 İle U-19 takımlarının Cumartesi ve Pazar günleri oynayacağı 2'si Diyarbakır'da, 2'si Tatvan oynanacak olan 4 maçına rakipleri sahaya çıkmadığı için oynayamadılar.

Tatvan Gölspor'un 4 kategoride bulunan takımları rakipleri Diyarbekirspor'un 4 takımı oynayacakları maçlara çıkmadılar. Kararı TFF'nin vereceği öğrenildi. Tatvan'a giden Diyarbekirspor U – 17 ile U – 19 takımları maçlarını oynamadan kentlerine dönecekler.
İsminin açıklanmasını istenmeyen, bir antrenör yaptığı açıklamada, "5. Bölge Coca – Cola Gelişim ligi sıhhatli bir şekilde yürümez. Birçok ilçe takımı hazır değil tam anlamıyla oluşmamış. Ben bir spor adamı olarak bu ligde birçok aksaklıklar çıkacağı inancındayım. Birçok takımda laf olsun torba dolsun diye bu lige katılıyorlar. Sonuçta hiçte karlı bir durum yok. Bölgemizdeki bazı durumlarda bu maçları engelleyecektir. Bizim temennimiz bu ligi yürümesi ve futbol zenginliği olması, gençlerimizin sevinmesidir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Akademi Ligi Fire Vermeye Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement