Akbez'de Halı Saha Turnuvasında Kupa Sahibini Buldu. - Son Dakika
Yerel

Akbez'de Halı Saha Turnuvasında Kupa Sahibini Buldu.

Akbez\'de Halı Saha Turnuvasında Kupa Sahibini Buldu.

Hatay'ın Hassa ilçesine bağlı Akbez beldesinde bu yıl 4.'sü düzenlenen Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvasında Hırhalıspor kupanın sahibi oldu.

23.05.2013 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Hassa ilçesine bağlı Akbez beldesinde bu yıl 4.'sü düzenlenen Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvasında Hırhalıspor kupanın sahibi oldu.

Akbez Belediye Başkanı Abdurahman Demirel, belediye encümeni ve belde esnafından oluşan komite organizasyonunda gerçekleştirilen ve kadınların da ilgi gösterdiği futbol turnuvası, şenlik havasında geçti.

Halı Saha Futbol Turnuvasına, Hassa Kaymakamı

Bülent Tekbıyıkoğlu, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gürkan Kabakçı, İlçe Emniyet Amiri Ali Çolak, Akbez Belediye Başkanı Abdurahman Demirel, Aktepe Belediye Başkanı Selahattin Çolak, Söğüt Belediye Başkanı Recep Tufan ve komite üyeleri seyirciler katıldı.

Final maçında Kaymakam Tekbıyıkoğlu'nun başlama vuruşunu yaptığı Hırhalıspor - 1453 Fatih Spor karşılaşmasında normal süre 1-1 sonuçlandı. Şampiyonun penaltılarla belirlendiği maçta; gülen taraf Hırhalıspor oldu. Turnuva sonunda 1453 Fatih Spor ikinci, Ayyıldız Spor üçüncü ve Avdıl Spor (Çınarbaşı) ise en centilmen takım oldu. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akbez'de Halı Saha Turnuvasında Kupa Sahibini Buldu. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement