Akçakale'de Bayrak Seferberliği - Son Dakika
Güncel

Akçakale'de Bayrak Seferberliği

Akçakale\'de Bayrak Seferberliği

Şanlıurfa'nın Akçakale Belediyesi son günlerde artan 'terör olayları'na karşı ilçenin tamamını Türkiye bayrakları ile donatmaya karar verdi.

10.09.2015 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Akçakale Belediyesi, son günlerde artan çatışmalı ortama tepki amacıyla ilçenin ana caddelerini Türkiye bayraklarıyla donattı. Açıklamada seferberliğin 'Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırıları'na tepki amaçlı yapıldığı belirtildi.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan "Son günlerde ülkemizde artan terör olayları nedeniyle iki gün arayla gencecik iki Akçakaleli kardeşimizi şehit verdik. Bu artan terör olaylarına karşı en güzel cevap birlik ve beraberlikten geçiyor.Gün birlik, beraberlik olma günüdür bu zor günleri birlikte aşarak kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Bu son günlerde ülkemizde artan terör olayları nedeniyle birlik beraberliğimize kast etmek isteyen vatan hainlerine karşı Akçakale'mizin her tarafını atalarımızın kanlarıyla sulanmış Türkiye cumhuriyeti bayraklarıyla donatıyoruz" dedi.

Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Çayan ise "Ülkemizde son günlerde yaşanan terör olayları bizleri derinden yaralamıştır. Bu günlerde en çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğimiz olacaktır. Gün birlik, beraberlik olma günüdür bu zor günleri birlikte aşarak kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Belediye başkanımız Sayın Abdulhakim Ayhan'ın talimatıyla Akçakale'mizin tamamını bayrağımızla donatıyoruz. Şehitlerimize tekrar Allah'tan rahmet, Ailelerine başsağlığı ve hastanede tedavi gören yaralılara acil şifalar diliyoruz" şeklinde konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Akçakale'de Bayrak Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement