Akçakoca'da Caddeler Asfalt Oluyor - Son Dakika
Yerel

Akçakoca'da Caddeler Asfalt Oluyor

Akçakoca\'da Caddeler Asfalt Oluyor

Akçakoca Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği asfaltlama, kaldırım ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını ilçenin muhtelif bölgelerinde sürdürüyor.

21.11.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakoca Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği asfaltlama, kaldırım ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını ilçenin muhtelif bölgelerinde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Orhangazi mahallesi Orhangazi caddesi kaliteli asfalta kavuşuyor.

Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici vatandaşlarla da bir süre sohbet etti ve çalışmaların tüm hızı ile devam ettiğini ifade ederek basına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi "İlçemizin birçok noktasında şuan çalışıyoruz. Biliyorsunuz şuanda yağmurlama hattı ile ilgili Çuhallı çarşısına geçtik, orada her yağmurda su baskınları yaşanıyordu inşallah bunun önüne geçeceğiz. Bugünde bu bölgeyi asfaltlıyoruz, bize her zaman destek veren ve asfaltlama konusunda da yardımcı olan çok değerli Başkanımız Mehmet Keleş başkanıma ayrıca teşekkür ediyorum. Asfalt çalışmamız bu yıl bu bölgeyle sonlanacak, mevsim kışa doğru gidiyor. Önümüzdeki yıl inşallah tekrar asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Bunun yanında tabi ; kilit parke çalışmalarımız da devam ediyor, ana caddelerde asfaltlama yaparken ara sokaklarda yani aracın az girdiği ve araç yoğunluğunun az olduğu caddelerde kilit parke yapıyoruz. Şuanda Hacıyusuflar mahallesinde çalışmalarımız devam ediyor, oradan tekrar Ayazlı mahallesine geçeceğiz. Bazı yollarımız var onlara devam edeceğiz, halkımız için hemşerilerimiz için durmaksızın çalışmalarımız aralıksız sürecektir. Burada bir konuya da açıklık getirmek istiyorum. Burada hep şu söyleniyor yolun üstüne asfalt atılıyor ve yol yükseliyor deniliyor. Yolda seviyeyi belirleyen çizgiler var, biz o çizgileri takip ediyoruz. Aynısı kaldırımda da var, o çizgiyi kesinlikle geçmiyoruz. Normal seviyesinin üstüne kesinlikle çıkmıyoruz, 5 cm'lik asfalt döküyoruz yani aşındırma asfalt döküyoruz. Biz yolu kaldırmadan asfalt sermiyoruz, kazma çalışmasını gerçekleştirip öğle asfaltlama çalışmasını yapıyoruz. Yolu gerek asfaltlama çalışmalarında olsun, gerekse kilit parke çalışmalarında olsun normal kotuna getiriyoruz. Burada ve her yol çalışmamızda yükselme söz konusu değildir. Asfaltlama tamamlandığında daha sonrasında kaldırım çalışmalarına başlayacağız" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca'da Caddeler Asfalt Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement