Akçakoca'da İtfaiye Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Akçakoca'da İtfaiye Haftası Kutlandı

Akçakoca\'da İtfaiye Haftası Kutlandı

Akakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, 25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası münasebetiyle Akçakoca İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışanlara moral desteği sundu.

01.10.2014 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, 25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası münasebetiyle Akçakoca İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ederek çalışanlara moral desteği sundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hibe ettiği 750 Bin lira değerindeki gelişmiş yangın söndürme aracının şoför koltuğuna binerek basın mensuplarıyla birlikte bir tur atan Başkan yemenici, burada yaptığı açıklamada, "bizim ölçeğimizdeki bir başka belediyede bu nitelikte bir araç yok" dedi.

Bölgenin birim olarak en donanımlı ekiplerinden birine sahip olduklarını belirten Başkan Yemenici, yeni aracın 100 metre uzağa su fışkırtan bir özelliğe sahip olduğunu, 5 ton suyu 1 buçuk dakikada boşaltma kapasitesine sahip olduğunu ve Kabalak rampası gibi dik bir rampayı saatte 90 km. hızla çıkacak kadar güçlü bir araç olduğunu söyledi.

İtfaiye binasının alçakta kaldığını da söyleyen başkan Cüneyt yemenici, ilçenin yüksek bölümlerinde tespit ettikleri 2 noktadan birine itfaiyeyi taşıyacaklarını ve yangın söndürmede hayati önem taşıyan zamanı optimal kullanacaklarını sözlerine ekledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca'da İtfaiye Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement