Akdeniz Üniversitesinde Yabancı Öğrenciler İçin Etkinlik Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Akdeniz Üniversitesinde Yabancı Öğrenciler İçin Etkinlik Yapıldı

Akdeniz Üniversitesine 2013 2014 akademik yılında Erasmus ve Mevlana Değişim Programı ile lisans ve lisansüstü eğitim nedeniyle gelen öğrenciler için "Hoş geldin etkinliği" düzenlendi.

27.09.2013 16:23

Akdeniz Üniversitesine 2013-2014 akademik yılında Erasmus ve Mevlana Değişim Programı ile lisans ve lisansüstü eğitim nedeniyle gelen öğrenciler için "Hoş geldin etkinliği" düzenlendi.

Etkinlikte konuşan Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Akdeniz Üniversitesine 2003 yılından itibaren Erasmus Değişim Programı kapsamında yabancı öğrenci geldiğini belirterek, bu sene de ilk kez Mevlana Değişim Programı kapsamında yabancı öğrenci ağırladıklarını dile getirdi.

Akdeniz Üniversitesinin başarılı çalışmalarının tanınırlığını giderek arttırdığını ifade eden Kılıç, bundan mutluluk duyduklarını söyledi.

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Burhan Özkan da Akdeniz Üniversitesine Erasmus ve Mevlana Değişim Programları kapsamında 50 ülkeden 150 öğrenci geldiğini belirtti.

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi olarak öğrencilere kaliteli bir eğitim öğretim ortamda yaşamaları için her türlü desteği verdiklerini ifade eden Özkan, "Kendilerini Akdeniz Üniversitesini seçtikleri için ayrıca kutluyorum. Doğru tercih yaptıklarını, isabetli karar verdiklerini en kısa sürede göreceklerine eminim" dedi.

Konuşma sonrası etkinlik kapsamında, Türk müzikleri ile halk oyunları oynandı, Türk kültürüne ait yemekler ve içecekler yabancı uyruklu öğrenciler için sunuldu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akdeniz Üniversitesinde Yabancı Öğrenciler İçin Etkinlik Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement