Akedaş Kumluca'da Çalışmalara Başladı - Son Dakika
Yerel

Akedaş Kumluca'da Çalışmalara Başladı

Akedaş Kumluca\'da Çalışmalara Başladı

Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya: "AKEDAŞ tarafından yapılacak ring hattıyla ilçemizdeki elektrik kesintileri en aza indirilecek"

19.11.2014 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ (AKEDAŞ), Kumluca'da 2,3 milyon liralık yatırım yapacak.

AKEDAŞ ekipleri, Kumluca'da Toptaş, Beşikçi ve Temel Eğitim mahallelerinde çalışmalara başladı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, Kumluca'nın her geçen yıl büyüdüğünü ve buna paralel olarak enerji ihtiyacının da arttığını bildirdi.

Yaklaşık 2,3 milyon liraya mal olacak çalışmalarda, mevcut şebekenin güçlendirilerek yer altına alınacağını belirten Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Kırsal mahallelerimizdeki trafo güçlerinin yetersizliği nedeniyle sıklıkla gerilim düşüşleri yaşanmakta, bu da vatandaşlarımızı olumsuz etkilemektedir. Özellikle tek hat üzerinden gelen elektrik yaşanan bir arızada ilçemizde önemli sorunlar ortaya çıkartıyordu. Şimdi yapılan ring hattı çalışmasında elektrik enerjisi tek yönden değil iki yönden de sağlanabilecek. Böylece bir hatta sıkıntı yaşanması durumunda diğer hat devreye girecek. Böylece AKEDAŞ tarafından yapılacak ring hattıyla ilçemizdeki elektrik kesintileri en aza indirilecek." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akedaş Kumluca'da Çalışmalara Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement